Trender

5 smarta bäddsoffor som gör livet lite enklare

5 bäddsoffor som gör livet lite enklare: Att ha gäster över på besök är kanske en av de trevligaste tillfällena hemma i bostaden. Att få bjuda på lite god mat prata roliga ämnen och kanske spela något spel tillsammans. Men ibland kan kvällarna bli sent och någon kanske behöver en plats att sova över på. Det är inte alla som har utrymme till att anordna ett gästrum i huset eller lägenheten. Då finns det några riktigt smarta knep som många av er säkert redan känner till.
Soffan har länge varit en central möbel i hemmet. Det är där vi vilar, kollar på tv, bara tar det lugnt eller socialiserar med vänner och familj. Ofta är denna placerad i vardagsrummet som också är en central punkt i både vardagen och på helgen. Vi på Roomly tänkte dela med oss av några riktigt snygga, enklare billiga bäddsoffor. Det finns en liten myt om att dessa soffor ser ut på ett visst sätt och inte alls är snygga. Detta är helt fel och vill vi ändra på genom att vi visa tipsen nedan.

1. Räven bäddsoffa


Räven är en mysig och praktisk bäddsoffa med en bokhylla i valnötsfanér i ena armstödet. Soffans fina baksida gör att den kan placeras fritt i rummet. Den bäddas enkelt ut till en bred säng på 150 cm. Med sin snygga bokhylla på sidan så utgör den tre användningsområden. En enklare säng, en soffa och en hylla, och priset? 6000 kr. Väldigt bra med tanke på allt som ingår. Finns i flera färger.
Kolla in produkten här!
Pris: 6000 kr

2. Just bäddsoffa från Swedese


Bäddsoffa för dig med smak för design. Just är en bäddbar soffa med fällbar rygg. Soffan finns i fler tygalternativ och kan fås med ben klädda i soffans tyg alternativt kromade ben. Stommen är tillverkad i massivträ, och har stoppning av kallskum med fiberfill. Pullmaflexfjädring i sits. Det roliga med Just från Swedese är att det är en av de mest besökta möblerna på Roomly. Priset är en aning högre än de flesta men kvaliteten livslång.
Kolla in produkten här!
Pris: 23 175 kr

3. Enklare Bäddsoffa Holmö från Skånska möbelhuset


En billigare och enklare variant! En trevlig och stilren bäddsoffa med modern design som ger ett stilrent intryck. Perfekt att fälla ner ryggen och använda som extra säng. Blankpolerade ben för att harmonisera med resten av soffans utseende. Ljusgrått slitstarkt tyg. Soffan finns i flera härliga färger och håller en trendig och populär design.
Kolla in produkten här!
Pris: 3 990 kr

4. Björnen – Bäddsoffa m. divan


Bäddsoffan Björnen är hemmets självklara mittpunkt. Denna kramgoa bamse ger dig maximal mysfaktor med sitt enorma sittdjup och den mjuka klädseln i tjockt manchestertyg. Soffan bäddas enkelt ut till en ca 150 cm bädd. Om du är ute efter en snygg soffa med divan är denna en självklar vinnare sett till både formgivning och pris. Säljs av soffbutiken Sweef kända för sin kvalitet.
Kolla in produkten här!
Pris: 9 500 kr

5. Grizzlyn – Bäddsoffa


Kramgoa bäddsoffan Grizzlyn med sju kuddar och enormt sittdjup är den perfekta soffan för maximalt fredagsmys. Den bäddas enkelt ut till en 160 cm bred bädd. Vi på Roomly älskar denna variant då den finns i det härliga materialet sammet som just nu är mycket populärt och trendigt.
Kolla in produkten här!
Pris: 7 000 kr