Inspiration, Trender

8 nyheter från Ikea 2017 som gör ditt kök till en dröm

8 nyheter från Ikea 2017 som gör ditt kök till en dröm: Idag startar en av årets största inredningsmässa igång, nämligen Formex. En mässa med fokus på inredning och möbler främst mot konsument dvs butiker som säljer åt privatpersoner. Det är under dessa två dagar som vi får se ny spännande design som kommer sätta grunden för årets inredning. Vi kommer att följa upp Formex i ett kommande inlägg här på bloggen.
Men det är inte bara Formex som är i fokus. Ikea har också nyheter på gång. Vi har listat 8 produkter som kommer göra underverk i ditt kök. Vi vet att det är detaljerna som gör det, därför har vi samlat några av våra favoriter som vi också självklart hoppas ni tycker om.

1. En ny fristående köksö


Nyheten Kullaberg från Ikea är egentligen framtagen som ett skrivbord. Men om man kikar närmare på den kan man se den framför sig i köket som en snygg och funktionsmässig köksö. Självaste bänkskivan är gjord i furu och med lite fantasi är den enkel att måla om i en fin och valfri kulör.

2. Ett stänkskydd i mässing


Självklart är Ikea 2017 med på den fortsatta trenden mässing. Den här väggplattan Lysekil kan enkelt fästas på väggen. Det är bara att mäta och såga ur exakta mått för ditt kök. Men det bästa, den är inte alls dyr jämfört med kakel.

3. En snygg gångmatta


Mattor är väl ett måste i hemmet. Inte bara är de sköna att gå på utan att de också drar ner eventuellt eko i bostaden. Men vi har valt den som en snygg detalj i köket. Gångmattan heter Kattrup från Ikea. Den är gjord av ull vilket skapar extra värme och design.

4.  Vägglampan Varv


Kanske behöver du mer ljus från Ikea 2017 när maten ska lagas? Då är den här vägglampan Varv i mässing en snygg detalj med punktbelysning.

5. Norråker avlastningsbord


Detta barbord Norråker i vitlaserad björk är en utmärkt möbel för att använda som avställningsbord alternativt som sittyta. Vi tycker att den passar lika bra i det lilla köket som i det större. Vad tycker ni?

6. Snygg bricka i mässing Ikea 2017


En enkel och funtionsmässig bricka Belevad som ser fantastiskt ut. Perfekt som detalj i köket men också i vilket annat rum som helst. Sen är det också såklart snygg att servera förfriskningar, frukost eller annan förtäring på.

7. Rustik fruktskål


Svärtan är en trendig skål i stål som får fram lite dramatik i köket. Skålen i sig är dekorativ och passar in i alla kök oavsett det är modernt eller inte.

8. Mall till din tavelvägg


Som slut på listan kommer kanske vår allra favorit. Alla vi på redaktionen har varit där. Nämligen när man ska sätta upp en tavelvägg. Vi och säkert många av er vet hur jobbigt detta kan vara. Nu har äntligen Ikea kommit fram med en lösning på detta. Detta är en mall för att hjälpa dig sätta upp din älskade tavelvägg. Med hjälp av Måtteby upphängningsmall får du till ramarna Gunnabo, Fiskbo, Knoppäng, Marietorp, Silverhöjden, Mossebo eller Ribba på väggen.
 
 
 
 
 
 

Relaterade artiklar