Inspiration

Julklappshandel – Både till dig själv och andra

Runt hörnet står nu den mest populära högtiden av alla för oss svenskar. Jag syftar så klart på julen och alla dess höjdpunkter som följer. Man går ut och äter julbord och kanske även med arbetet, om man har tur, man får spendera julhelgen med sina nära och kära samtidigt som man inte behöver ägna en enda tanke på jobb.
Den stora nackdelen med julen är dock den kommersiella biten, något som vuxit på tok för mycket i modern tid. Idag läggs det betydligt mer fokus på julklapparna, inte bara kvantiteten utan även kvaliteten, där paketen ska innehålla dyra prylar, gärna nya datorer, surfplattor, telefoner, märkeskläder, ja listan kan göras lång. Vi har alla blivit lite väl bortskämda genom åren och således har även förväntningarna höjts.

Perfekta julklappen

Att hitta den ”perfekta” julklappen är svårt, och det är kanske riktigt tråkigt att ge kontanter i present. Istället för detta kan ni kanske ge bort presentkort på olika butiker så som H&M om personen önskat sig kläder eller elgiganten om det gäller elektronik. Gäller det en julklapp till din kvinnliga partner, då kan kanske ett par örhängen, halskedja eller ett armband vara något att ge bort, eller igen ett presentkort hos en juvelbutik så som guldfynd.
Att hitta en julklapp till sin partner är i regel oftast den svåraste julklappen att köpa. Man vill att den ska vara så perfekt som möjligt, vara intressant, spännande och ge mottagaren glädje och hitta något som ger mottagaren allt detta, är svårt, för att uttrycka det milt sagt. Att hitta den perfekta julklappen är nästintill en omöjlig uppgift för många.

Unna dig själv

Även om julen i regel går ut på att dela sin glädje med andra, ge gåvor till personer man tycker om, så ska man inte heller glömma bort att unna sig själv något. Ett problem under julen kan vara att få tiden att gå, så varför då inte unna dig en egen julklapp som har potential att ge dig mer än du kan önska dig samtidigt som hela familjen kan ta del av spänningen. Kanske inte en julklapp du normalt skulle ge dig själv först och främst men varför inte, speciellt med den potential som den har.

Related Posts