Hemnet tips

5 mest klickade på Hemnet vecka 40 2016

5 mest klickade på Hemnet vecka 40 2016: Vi på Roomly älskar inredning och möbler. Detta gör att vi också är mycket intresserade av härliga boenden runt om i Sverige. Att surfa runt på Hemnet är en njutning där vi som besökare kan plocka inspiration från andra svenskar och deras hem. Vi har idag listat veckans 5 mest klickade bostäderna i Sverige på Hemnet.

Vi hittar härliga villor med pooler och stora lyxvåningar i Stockholm. Kika in objekten nedan och klicka er in på favoriten för att se mer information och fler bilder.
» Se också veckans 4 unika boenden på Booli

1. Lyxvilla på Koppargatan 19 i Göteborg – Mest klickade på hemnet

lyxvilla-pa-koppargatan-19-i-goteborg-2
lyxvilla-pa-koppargatan-19-i-goteborg-3
lyxvilla-pa-koppargatan-19-i-goteborg-1
Denna underbara villa hittar vi på västkusten, närmare sagt i Göteborg. Den fantastiska villan ligger högt upp på en kulle och har också en vacker pool på baksidan där man kan ligga och slappa en varm sommardag.
Område: Göteborg
Pris: 12 500 000 kr
Storlek: 360 kvm
Mäklare: Erik Olsson
Besök objektet >>
Mäklarens ord: 
På vägen upp till huset på charmiga kullersten funderar man på om det kan tänkas vara någon utsikt från huset, låt mig återkomma till det…
Man har lagt ner stor möda på att få ihop alla delar av detta underbara hus till en fungerande enhet, och man har sannerligen lyckats. Olika material från olika tidsepoker samsas på ett sätt som gör att man känner ända in i själen för huset. Från de handplockade 1700 tals plattorna på golvet i hallen till det bländande vita sovrummet längst upp med takbjälkar. I köket samsas moderna kvalitetsmaskiner från Gaggenau med öppen eld och bakugn i gjutjärn.
Text och bilder från Erikolsson.se

2. Vacker familjevilla i Nacka

vacker-familjevilla-i-nacka-1
vacker-familjevilla-i-nacka mest klickade på hemnet
vacker-familjevilla-i-nacka-2
Nacka som ligger några minuter utanför Stockholms tullar har länge varit en populär villaförort. Men aldrig har området varit så eftertraktat som nu. Detta bevisar att det hittas många boenden från Nacka på mest klickade på hemnet. Mycket beror säkerligen på de stigande lägenhetspriserna som gjort att fler boköpare funderar på att istället titta på villor. Nacka med sina fantastiska grönområden och närhet till stan hittar vi detta vackra sjönära familjevilla.
Område: Nacka, Stockholm
Pris: 10 500 000 kr
Storlek: 175 kvm
Mäklare: Svenskfastighetsförmedling
Besök objektet >>
Mäklaren ord:
Unik möjlighet att förvärva en ljus och välskött familjevilla med eftertraktat högt läge i Lillängen. Fantastisk sjöutsikt över Järlasjön och badrocksavstånd till en av de gemensamma bryggorna i området. Här har man tänkt på alla detaljer, stora som små. En fantastisk bostad med allt man kan tänkas önska. Idyllisk och barnvänlig gata med lite trafik. Tröttnar man på lugnet och idyllen går tåg och bussar in till stan dygnet runt med täta turer – på mindre än tio minuter angör man Slussen! Saltsjöbanan ligger bara någon minut bort, station Lillängen. En kort promenad från området finns expansiva Sickla köpkvarter med alla tänkbara butiker samt träningsmöjligheter och stormarknad. Åt andra hållet ligger Forum Nacka.
Text och bilder från svenskfast.se

3. Arkitektritad villa med Havsutsikt

arkitektritat-villa-med-havsutsikt-3
arkitektritat-villa-med-havsutsikt-2
arkitektritat-villa-med-havsutsikt-1
Är du kanske ute efter ett vackert, modernt, arkitektritat fritidshus? Då skulle detta kunna vara ett fantastiskt val. Priserna i de mest kända skärgårdsområdena har stigit ordentligt. Detta kan göra att många drar sig för att köpa ett landställe just nu. Men vad man kan göra som ett smart alternativ är att flytta blicken till områden med lite lägre priser. Titta bara på detta hus som ligger i Varberg. För 7 200 000 kr får man ett modern åretruntboende med otrolig havsutsikt. Kolla in bilderna.
Område: Varberg
Pris: 7 200 000 kr
Storlek: 102 kvm
Mäklare: Länförsäkringar Fastighetsförmedling
Besök objektet >>
Mäklarens ord:
Havsutsikt, ängar, natur och ett påtagligt lugn. Det är några av de ofta efterfrågade attribut som du får när du bosätter dig i detta fina hus på Getterön från 2003. Visst har du, liksom jag, undrat vad som gömmer sig på Södra Furukullevägen 1, ett hus som man beskådat på väg till någon av Getteröns många vikar.
Tack vare sin smarta takkonstruktion med bågformade limträbalkar och planlösning erbjuder huset mer yta än vad man först kan tro. Här finns tre sovrum med möjlighet till fyra. Både vardagsrum och allrum. Ett wc/badrum per plan. Två större förråd i källarplanet samt matkällare.
Text och bilder från lansfast.se

4. Exklusiv villa med ett härligt utsiktsläge på Nyarps höjder

exklusiv-villa-med-ett-harligt-utsiktslage-pa-nyarps-hojder-2
exklusiv-villa-med-ett-harligt-utsiktslage-pa-nyarps-hojder-3
exklusiv-villa-med-ett-harligt-utsiktslage-pa-nyarps-hojder-1
En stad som fortsätter att växa i takt med tiden är Jönköping. En underbar stad med närhet till vattnet. Denna underbara familjevilla som ligger i Bankeryd intill Jönköping. Huset är i modern stil och har en boyta på 188 kvm och en biarena på 78 kvm. Kolla in bilderna och besök mäklaren för fler på denna villa på vår mest klickade på hemnet.
Område: Bankeryd, Jönköping
Pris: 4 100 000 kr
Storlek: 188 kvm
Mäklare: Fastighetsbyrån
Besök objektet >>
Mäklarens ord:
Exklusiv villa med ett härligt utsiktsläge på Nyarps höjder. Här finns representativa sällskapsytor på respektive plan, nybyggt uterum med skjutbara glaspartier samt ett öppet soldäck med stora klinker plattor för den solsugne. Invändigt finns ett topprenoverat kök, badrum och wc samt tre sovrum på entréplan. En trappa ner möts du av ett härligt allrum i vinkel med öppen spis. Här finns en wc, tvättstuga, relaxavdelning samt två sovrum och förråd. Nybyggt garage samt ny träfasad på huset med inläggning av stavsten. Läget är utmärkt med med utsikt över Vättern och Bankeryds västra delar.
Text och bilder från fastighetsbyran.se

5. Stil, klass & lyx i nyfunkisvilla. Kungälv. Mest Klickade på Hemnet

nyfunkisvilla-kungalv mest klickade på hemnet
nyfunkisvilla-kungalv-mest-klickade-pa-hemnet-2
nyfunkisvilla-kungalv-mest-klickade-pa-hemnet-3
Det sista boendet i veckans mest klickade på Hemnet blir denna nyfunkisvilla. Ett familjehus i modernstil som uppenbarligen fått bra exponering. Med över 7500 klick på 10 dagar så har villan tagit sig in på en femteplats. Kolla in villan på bilderna ovan och besök mäklarens hemsida för fler.
Område: Olseröd, Kungälv
Pris: 7 450 000 kr
Storlek: 180 kvm
Mäklare: Fastighetsbyrån
Besök objektet >>
Mäklaren ord:
Stil, klass & lyx i nyfunkisvilla. Är du kräsen & livsnjutare, vill ha något utöver det vanliga? Då kan du sluta leta. Den här bostaden har allt! Rymd, materialval & utrustning av kvalité, smarta lösningar, golvvärme via bergvärmepump & funktionellt planerade 180 m² boarea. Pool & poolhus med jacuzzi & bastu, stort altandäck, stilren stensättning & i anslutning till det fristående garaget finns ett gästrum/tonårsrum & badrum med dusch. Högt läge i populärt område på bekvämt avstånd till centrum.
Text och bilder från fastighetsbyran.se

Related Posts