Trender

Årets julklapp 2016 till hemmets inredning

Årets julklapp 2016 till hemmet: Visst, man kan tycka det är lite tidigt och redan börja spekulera om vilken produkt som kommer bli årets julklapp 2016. Men redan har flera återförsäljare börjat fundera och kika på vad detta kan komma bli. Tittar vi tillbaka till föregående år så har aktivitetsarmband och smarta klockor legat högt på listan. Men hur ser det ut i år?

Årets julhandel förväntas som alltid bli rekordstor. Främst är det stort fokus på e-handeln inom detaljhandel, där bland hem och inredning. Tillväxten detta år tros hamna på en ökning omkring 5-7 procent vilket skulle innebära ca 75 -70 miljarder kronor i ökning.

Tips på julklappar

Vad blir årets julklapp 2016?

Det är under november som årets julkapp ska utses officiellt men vi har redan spekulerat. Tittar vi andra sajter som börjat analysera så ser vi redan några heta produkter som absolut skulle kunna bli goda kandidater till titeln årets julklapp 2016.
Det härliga med inredning är att det alltid är årets julklapp. Vi brukar säga som den stora inredningsbutiken RoyalDesign, ”Design är alltid årets julklapp”. Det citatet är helt enkelt så rätt som det låter. Att ge bort en inredningsdetalj eller kanske en fint doftljus är alltid något som mottas med lycka. Vi tänkte gå ingenom några tips på vad du ska tänka på innan du väljer din julklapp i form av heminredning.

Tips på julklappar 2016

Att följa dem officiella listorna på vilka klappar som du ska köpa är egentligen bara en genväg till snabba köp. Ofta är dessa listor köpta av företag som vill öka försäljningen för en viss produkt. Det är viktigt att ha i baktanke. Prylarna som också presenteras är ofta väldigt tråkiga och  som endast mottagaren tycker är kul under en kortare period. Men en vacker heminredningsdetalj däremot, det är något som man kan bevara och använda under många år framåt.
Om du väljer att köpa en inredning så har vi några smarta tips på julklappar som alltid fungerar.

Julklapp till honom

Man kan tro att det är inte alltid så lätt och ge bort något till sin bror, pojkvän eller man. Speciellt när det kommer till inredning och design. Men det är fel. Det finns en massa häftiga detaljer och dekorationer där ute som absolut fungerar som en härlig inredningsklapp. Det kan vara en tavla/poster, en ljuslykta eller varför inte en cool bordslampa. Vad du kan köpa beror självklart på vad du är villig att betala för julklappen. Vi på Roomly.se har gjort ordning en smart tjänst där du kan hitta julklappar under 500 kr, under 1000 kr och under 2000 kr. Kolla in tavlorna.

Tips till honom

Julklapp till henne

Är du ute efter en julklapp till din syster, fickvän eller fru? Vi brukar rekommendera dem snygga ljusstakarna, ljuslyktorna eller dekorationerna som finns här på Roomly. Där kan du hitta prisvärda julklappar som absolut kommer göra henne mer än glad. Även under kategorien filtar & plädar kan vi lova glädje vid öppningen av julklappen på julafton. Kolla in dessa.
Samma här som ovan rekommenderar vi också att kika in tjänsten där ni kan hitta julklappar under 500 kr, under 1000 kr osv. En smart sätt att hålla ner budgeten men ändå hitta något riktigt fint.

Tips till henne

Julklapp till mamma

Det härliga med att ge bort något till sin mamma är att ofta vad du än ger så blir hon alltid glad. Men det är också viktigt att veta att hon är värd något riktigt fint. Som vi nämnt ovan i julklapp till din syster så är här en populär kategori ljusstakarna och ljuslyktorna. Man kan aldrig få för lite mysbelysning i hemmet, speciellet inte under höst och vinterhalvåret. Vi rekommenderar att du kollar in dessa kategorier alternativt också vaser, prydnadskuddar och servering. Där kommer du absolut hitta något fint till din mamma.

Tips till mamma

Julklapp till pappa

Pappor har en tendens att verka ointresserade av inredning. Men vi tror inte på det. Alla vill vi ha det fint hemma. Det beror lite på vad din pappa har för intresse. I vårt moderna samhälle har fler och fler pappor tagit platsen i köket. Det är mannen som står för matlagningen. Här är det en klassiker att ge bort en riktigt snygg, vass, och smart kökskniv. Det är något som alltid uppskattas. En kniv som också kan användas för att skära upp köttet innan grillningen på sommarhalvåret.  Har du en lite större budget kan vi också rekommendera någon ny, modern kaffemaskin.
Vad är en julklapp? Vi kommer att återkomma med åretsjulklapp 2016. Det ska bli väldigt spännande och se vad det kan tänkas bli.
Roomly.se kommer också att dela ut titeln årets inredningsklapp 2016. Så håll er uppdaterade på detta också.

Tips till pappa

Relaterade artiklar