Roomly nyheter

Roomly välkomnar Wahlmans Interiör till inredningsbutiken

Roomly välkomnar Wahlmans Interiör till inredningsbutiken: Idag kan vi meddela att vi expanderar med ytterligare en ny härlig inredningsbutik i vårt sortiment. Med över 100 handplockade inredningsdetaljer och möbler från norden skapar Wahlmans Interiörer ett sortiment med stor omsorg och känsla. Butiken drivs idag av två mycket engagerade och passionerade personer som tycker att inredning är väldigt roligt.

I inredningsbutiken här på Roomly finns nu alltså alla deras produkter att ta del av. I sortimentet hittar vi artiklar från varumärken som Men At Work, Hübsch Interiör, On Interiör, CN Mattsson Design, Madam Stoltz och många fler.
Wahlmans interiör inredningsbutiken
Vi på Roomly älskar svenska inredningsbutiker och Wahlmans Interiör är precis vad vi talar om. Ett fantastiskt koncept med helt otroliga produkter som vi är säkra på att ni kommer att älska lika mycket som vi gör. Kika in deras inredningsprodukter här på Roomly.se genom att besöka länken nedan eller klicka här!
Ni kan också scrolla ner en bit på denna sida så kommer ni se några produkter som vi på Roomly valt ut och tycker att ni borde kika lite närmare på. Visst är deras helt egna kryddkvarnar bara för fina. Missa inte heller den härliga marmorhyllan från Strömshaga. En hylla som redan finns på inköpslistan hos några av oss på redaktionen.

Wahlmans Interiör välgörenhet

Wahlmans Interiör är också verksamma inom välgörenhet. Barn ligger dem väldigt nära hjärtat och därför kommer butiken och företaget också att donera 5 % av all vinst till Barncancerfonden.

Related Posts