Inspiration, Trender

10 ljusstakar i mässing som värmer extra i höst

10 ljusstakar i mässing som värmer extra i höst: Hösten är på ingång. Även om vädret ser ut att hålla i sig och temperaturer upp mot 20 grader ser ut att komma in över mellan och nedre Sverige. På hösten är det viktigt att vi gör det extra mysigt i hemmet. Det är ju trots allt en tid när mörkret lägger sig och vi senare gör oss redo för den kalla vintern som kommer strax därpå. Vad är då inte bättre att inreda med än några vackra ljusstakar i mässing som värmer och skapar atmosfär där hemma. Vi på Roomly har därför listat 10 vackra ljusstakar i mässing som vi tror ni kommer att gilla.

1. Skultuna Liljan ljusstake, mässing


Liljan ljusstake i nyproduktion från Skultuna, designad av Ivar Ålenius Björk. Ystad-Metall producerade ett stort antal designklassiker under 1900-talet och Liljan ljusstake är en av dem som än idag ofta syns i designmagasin. Skultuna har nu tillsammans med Ålenius familj valt att återuppta produktionen av denna makalöst vackra ljusstake och den har snabbt blivit en ny designfavorit i de flesta hemmen. Här kan ni köpa den >>

2. Klong Gloria ljusstake, stor


Gloria ljusstake från Klong. Gloria är en ljusstake och på samma gång en vacker skulptur. En skör cirkel i förgylld metall markerar centrum för ett stearinljus. När ljusstaken är tänd verkar ljuset som ett inringat nav av energi och när den är släckt tar cirkeln över som en markör i rummet. Gloria ljusstake är tillverkad i massiv mässing. Ljusstakar. Gloria köper ni här >>

3. Klong Patina, mässing/klart glas


Patina mini oljelampa från Klong är formgiven av designduon Broberg & Ridderstråle och finns hos rum21. En otroligt snygg inredningsdetalj som är lika vacker tänd som släckt. Lampan är tillverkad i rostfritt stål med en blank mässingyta. När man tar på lampans mässingsyta uppstår avtryck i ett naturligt mönster som får objektet att leva. Tanken är att lampan ska få en vacker patina. Oljelampan har en fransk kvalitetsbrännare med klart glasrör som ger ett vackert sken var du än väljer att placera den. Patina mini oljelampa köpr ni här >>

4. House Doctor Ljusstake T5 Mässing


Ljusstake T5 i mässing från House Doctor. En stilren ljusstake med mässingplätering som gör sig utmärkt i de flesta interiörer. Ljusstakar från House Doctor köper ni här >>

5. Ellos Ljusstake Mirar mässing / marmor


Ljusstake med fot av marmor och ljushållare av mässingsfärgad metall. Mått på fot 9×9 cm. Höjd ca 15 cm.
Marmor är ett naturmaterial vilket gör att det är normalt att små avvikelser i färg och struktur förekommer. Ni köper produkten här >>

6. Tom Dixon Etch Wood ljuslykta, mässing


Etch Wood ljuslykta från Tom Dixon. Lovar, detta är inte en ljushållare i trä, utan mönster kan påminnas av träringar- där av namnet. Det är en fin lykta med etsad metallplåt som bildar fina skuggor och är matematiskt utformad. När lyktan är tänd ger den ifrån sig ett fantastiskt ljusmönster och utan ett tänt ljus är det en otroligt tjusig inredningsdetalj. Köp produkten här >>
 

7. Kattvik Design Ljusstake Kattvik mässing


Ljusstake Kattvik Mässing är en stilren ljusstake i tidlös design. Stormglas i kombination med genomtänkt utformning gör att den står mycket stabilt och därför lämpar sig att användas utomhus, även under blåsiga förhållanden. Den eleganta foten i mässing ger ett minimalistiskt och dekorativt intryck och gör ljusstaken till en mycket snygg detalj som passar alla miljöer och atmosfärer. Köp ljusstaken här >>

8. Klong Vesper ljusstake – mässing


Vesper är en modern version av den klassiska kammarljusstaken tillverkad i massiv blankpolerad aluminium eller mässing.Namnet kommer det romerska språket och betyder afton- och morgonstjärnan (Venus). Köp produkten här >>

9. House Doctor The Ball Ljusstake, Mässing


The Ball Ljusstake, Mässing House Doctor är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Ni hittar The Ball här >>
 

10. House Doctor Molecular Ljusstakar 3 Armar, Mässing


Molecular Ljusstake 3 Armar, Mässing House Doctor är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken. Köp produkten här >>

Relaterade artiklar