Inspiration

5 inredningsdetaljer som gör hösten extra mysig

5 inredningsdetaljer som gör hösten extra mysig: Första september. För många är det idag som hösten börjar. En period som många förknippar med regn och blåsiga kvällar. Själv är hösten för mig en av mina bästa årstider då man får chans att mysa till hemmet ordentligt med lite mörkare färger och tända ljus. Det är också en period som drar ner på sommarens stress och låter en koppla av ordentligt eller få saker gjorda på arbetsplatsen. Vi på Roomly har listat 5 härliga inredningsdetaljer som kommer få hemmet att verkligen bli den där mysoasen man efterlängtar. Kika in vår höstlistan nedan och njut!

1. Låt ljusen tändas och värma


Så här efter sommarens ljusa dagar med friska dofter från de öppna fönstren så kan det vara härligt med lite doft i hemmet under hösten. Detta doftljus kommer från  och har en lukt av jasmin. Ni köper doftljuset här!
Om du inte är sugen på någon specifik doft rekommenderar vi självklart att du använder vanliga stearinljus för att skapa värme.

2. Mysig ullfilt


Vad är inte bättre än att få lägga sig i soffen eller fåtöljen och dra den där sköna filten över sig. Ullplädarna från Klippan Yllefabrik är tillverkade i 100% lammull är det självklara valet här. Jag har själv inte hittat något alternativ än som slår Klippans. Finns i en massa olika färger. Och visst är den snygg? Ni köper ullfilten här!

3. Fina prydnadskuddar


Prydnadskuddar, en självklarhet att fylla soffan med under höst och vinter. Använd er fantasi och gör det så mysigt och mjukt som det går. När ni är igång så kanske ni kan lägga in några på sängen också så sovrummet får till den där lilla extra mysfaktorn man ibland drömmer om. Just denna kudde ni ser på bilden ovan kommer från Lexington och kan köpas här!
 

4. Stämningsfull belysning


När mörkret jagar i fatt oss är det alltid en fördel med lite extra stamäningsfull belysning. Som vi nämnt ovan är det hög tid att tända ljus under hösten. Men vanlig belysning behövs också. Marmor håller i sig och med rätt glödlampa med låg watt har ni er mysbelysning.  Just denna bordslampa är från Ellos och kan köpas här!

5. Temugg att sippa tè i soffan


Komplettera den sköna ullfilten från Klippan med några snygga temuggar. Under hösten när det blir lite kallare kan det vara skönt och gott att på kvällen ta sig en liten kopp té framför tvn eller kanske brasan. Som denna Swedish Grace mugg från skånska Rörstrand. Ni kan köpa den här!
 

Relaterade artiklar