Hemnet tips

Compact living: Mysig etta på Skånegatan 79

Compact living: Mysig etta på Skånegatan 79: Sugen på att köpa nytt? Kanske är du ute efter en mindre liten lägenhet med det där lilla extra. Här har vi en mysig liten etta om 31 kvm på Skånegatan 79 i Stockholm. Med en fransk balkong får man fantastisk utsikt över det omtalade Nytorget på Södermalm med mycket grönska och rörelse. Som ni kan se på bilderna nedan så har säljaren lagt ner mycket energi på det smakfullt renoverade köket som går i en härlig blå färg. Visst är det fint?

» Läs också Compact living i Stockholm på 12 kvadrat
Planlösningen i lägenheten är genomgående och kan anpassas på ett smart sätt så man får plats med exempelvis en matplats. Något som ofta kan vara svårt att få in i en mindre etta.
Läs mer om boendet som ligger ute genom Eklund Stockholm New York för ett pris på 2 795 000 kr (utgångspris).
Område: Södermalm, Nytorget
Storlek: 31 kvadratmeter
Rum: 1 st
Pris: 2 795 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: ESNY
Här beskriver mäklaren ESNY bostadsrätten på Södermalm som nu är till salu:
Välkommen hem till denna ljusa pärla i toppskick med fransk balkong vid populära Nytorget! Smakfullt renoverad med stilfulla detaljer och påkostade materialval. Väggar målade i färger från Farrow and ball. Sänkt tak i köket med infällda spotlights med dimmer. Lägenheten präglas av ljus, rymd, högt i tak och har vackra spröjsade fönsterpartier. Tilltalande och lättmöblerad planlösning. Magisk utsikt över Nytorget med parken och dess breda utbud av restauranger, caféer, butiker etc. Härifrån ser man även Sofia Kyrka, Globen och Vitabergsparken. Välskött förening med mycket god ekonomi. Ett hem att trivas i!
Läs mer om objektet och se bilder här!
Text från esny.se

Interiörbilder av Skånegatan 79

Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (1)
Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (2)
Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (3)
Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (4)
Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (5)
Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (6)
Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (7)
Compact living Mysig etta på Skånegatan 79 (8)
Bilder från esny.se

Relaterade artiklar