Trender

Julklappstips: 10 paket till bror eller syster

Julklappstips: 10 paket till bror eller syster: Har du en bror eller en syster som du gillar väldigt mycket? Då är det dags att verkligen visa det. Vi på Roomly har samlat julklapparna som passar utmärkt till frukost på sängen, lördagskvällen i soffan eller serie-marathon. Kika in listan nedan och se till att köpa något riktigt fint i jul till ditt favorit syskon.

1. Samba filt, Klippan Yllefabrik

Samba filt, Klippan Yllefabrik
Klassikern som alltid håller i sig. Den här filten är helt klart en favorit både här på redaktionen och hos er besökare på Roomly. En julklappslista utan en mjuk och skön pläd är inte fulländad. Samba från Klippan Yllefabrik är gjort av 100% ekologisk lammull och finns i en massa härliga färger som mint-grön, röd, rosa och varmgrå. Fungerar till både syster och bror.
Kika in Samba filt >>

2. Cubebot träfigur, Areaware

Cubebot träfigur, Areaware
Överaska ditt syskon med en underbar liten dekorationsdetalj från Areaware. Denna Cubebot träfigur är en storsäljare i kategorin dekoration. Genom sin flexibilitet kan du ändra hur den ska se ut när den står placerad på hyllan, i fönstret eller på sidobordet. En rolig och prisvärd liten pryl som julklapp.
Kika in Cubebot >>

3. Döskalle ljuslykta, Kosta Boda

Döskalle ljuslykta, Kosta Boda julklappstips
En snygg och häftig ljuslykta som skapar stämning i hemmet. En perfekt julklapp till den coola brorsan eller syrran. Framtagen av Ludvig Löfgren som skapar Still Life av glas. Först ut är ljuslyktan Skull i klart och färgat glas som för tankarna till Shakespeares Hamlet. Döskallarna finns i många olika färger för alla smaker, julklappstips!
Kika in Döskalle ljuslykta >>

4. Patina Oljelampa mässing, Klong

Patina Oljelampa mässing, Klong
Också en het favorit bland oss på redaktionen. Den här vackra och stämningsfulla oljelampan från Klong är något lite extra. Den är nästan en given julklapp som absolut kommer få sig en hedersplats hemma hos sin nya ägare. Oljelampan finns i flera storlekar och färger/material.
Kika in Oljelampan från Klong >>

5. Etch Wood ljuslykta, Tom Dixon

Etch Wood ljuslykta, Tom Dixon
Visst är den fin. Den är så fin att den länge legat på topplistan hos många inredningstokiga. Det kanske inte är den billigaste julklappen i listan men absolut en av dem finare. Tom Dixon som tagit fram denna design är känd för sina kantiga former och mässingsprodukter. Etch Wood ljuslykta finns i flera färger och storlekar.
Kika in Etch Wood ljuslykta >>

6. Kaffebryggare Eileen, Bodum julklappstips

Kaffebryggare Eileen, Bodum julklappstips
Vi vet att många där ute idag redan äger en Nesspressomaskin. Men är det så att man har fler gäster på besök så är inte den alltid så ultimat. Det behövs många kapslar och tar tid. Då gäller det att man har en snygg och vacker kaffebryggare som denna Eileen från Bodum. Ställs snyggt fram på bordet som en dekoration till fikat.
Kika in kaffebryggare Eileen >> 

7. Doftljus Imagine, Himla

Doftljus Imagine, Himla julklappstips
En julklapp som alltid går hem är doftljuset. Här finns det en massa härliga dofter, storlekar och designer att välja bland. Vi rekommenderar att ni hittar er favorit som ni tror skulle passa personen som ska få julklappen men kommer ändå med ett litet tips. Doftljuset Imagine från Himla doftar fantastiskt gott och har ett rimligt pris.
Kika in doftljuset Imagine >>

8. Geo Bricka, Normann Copenhagen

Geo Bricka, Normann Copenhagen
Visst är den vacker. Geo Bricka från det välkända danska varumärket Normann Copenhagen är en favorit bland årets julklappstips till syskonen. Är det så att färg är ämenet, då är denna produkt helt klart en vinstlott. Geo Bricka finns förutom i Rosa också i härligt turkosblått. Så om bror inte gillar rosa, då är det turkos som gäller.
Kika in Geo Bricka >> 

9. Fiona Bricka, Skagerak

Julklappstips Fiona Bricka, Skagerak
Där kom den! Brickan för att göra morgonen fulländad. Med Fiona Bricka från Skagerak får man en stabil frukost på sängen i lyxig träutforming. Det här kommer ditt syskon verkligen gilla i jul!
Kika in Fiona Bricka >>

10. Geometri Vas L, House Doctor

Geometri Vas L, House Doctor
Sist men inte minst! En fantastiskt julklappstips och vas i guld/mässing där blommorna kan stå med stolthet. Geometri är framtagen av det välkända och hippa varumärket House Doctor som verkligen vet hur design ska se ut. Det härliga med denna vas är att den inte är super dyr, något som vaser ofta kan vara från kända varumärken. Absolut värt att kolla in denna eller alla andra snygga vaser & krukor från House Doctor.
Kika in Geometri Vas >>

Related Posts