Inspiration

Ikea katalog 2017: Här är favoriterna!

Ikea katalog 2017: Här är favoriterna! Idag är det dags för årets upplaga av Ikea katalogen 2017. I den kommer som alltid årets nya läckerheter och vi är inte ensamma om spänningen. Då katalogen redan har släppts i länder utanför europa, så har vi hunnit smygtitta och valt fram några favoriter. Vi kan säga så här, det var inte lätt att göra ett urval i årets upplaga. När ni har katalogen i handen kommer ni absolut förstå vad vi menar. Det finns en mängd härlig inredning som absolut kommer bli storsäljare och synas i många av våra hushåll.

Våra favoriter ur Ikea katalog 2017!

Scrolla ner på sidan så får ni se några möbler och dekoration som vi valt ut! Och den engelska katalogen hittar ni här!

Nya bänkskivan Barkaboda i valnöt

ikea-barkaboden-bankskiva
Foto Ikea
Visst är den läcker. Passar in perfekt i ett modernt kök som vi ser på bilden ovan.

Ikea Dagbädden Fyredal

ikea-fyresdal
Foto: Ikea
En möbel som förutom är en dagbädd också fungerar som en soffa.

Det lilla bickbordet Gladom

ikea-gladom-brickbord
Foto: Ikea
Sidobordet eller brickbordet Gladom är framtaget för att kunna placeras var som helt i din bostad. Roligt är också att möbeln finns i roliga färger som grön och gult. Du kan också ta av brickan som då istället kan användas till servering.

Smarta förvaringsbordet Kvistbro

ikea-kvistbro
Foto: Ikea
Ikea har som ni vet alltid det smarta tänket med sin möbler. Som detta förvaringsbord där man kan gömma undan kuddar och filtar.

Vackra Gungstolen Grönadal

ikea-gronadal
Foto: Ikea
Att placera en härlig gungstol i ditt hem skapar känsla av personlighet och värme. Kanske är gungstolen Grönadal med ram av stål och sits  av rotting ett alternativ?
 

Mattan Lobbäk

ikea-lobbak
Foto: Ikea
Ute efter en snygg och skön matta till ett rimligt pris? Då skulle vi rekommendera mattan Lobbäk. En slitstark och fiskbensmönstrad favorit i nya Ikeakatalogen 2107. Mattor är inte alltid billigt.

Unika Kalvia köksluckor

ikea-kalvia-dorrar
Äntligen fler härliga luckor från Ikea. Denna gång är det dessa Kalvia köksluckor som hamnar på favoritlistan för 2017.

Moderna ståbordet Knotten

ikea-knotten
Behövs ett nytt ståbord i hallen? Här kommer då ett utmärkt val. En modern klassiker i traditionellt trä. En smart möbel att samla dina nycklar och post.
 
 
 
 

Related Posts