Inspiration, Trender

Kontorsinredning: 6 tips på hur du inreder ditt kontor

Kontorsinredning 6 tips på hur du inreder ditt kontor: Nu är nog dem flesta tillbaka till allvaret och vardagen på jobbet. En tid som för många kan känns jobbig. Men ta det lungt. Det behöver inte vara så tråkigt som inbillar oss. Med rätt uppdaterad kontorsinredning och lite ny dekoration kan du få glimten tillbaka.

Vi på Roomly har samlat 6 tips med inspiration från inredningsbloggen Inredningsvis.se på hur du inreder din arbetsplats så ditt kontor blir vackert och inbjudande.

Tips på Kontorsinredning

1. Rätt placering av skrivbordet

Kontorsinredning 6 tips på hur du inreder ditt kontor (1)
När vi tänker på ett kontor är det första och allra viktigaste vårt skrivbord. Med fel val av skrivbord kan man må mycket sämre än vad vi tror. Om möjlighet finns ska man alltid placera sitt skrivbord så nära ett fönster som det går. Det skapar ljus samt en plats där du kan titta ut och samla tankarna vid paus. Ett sämre placerat skrivbord kan skapa dålig Feng Shui.

2. En snygg moodboard

Kontorsinredning 6 tips på hur du inreder ditt kontor (5)
Inspiration är alltid härligt att titta på. Varför inte sätta upp en moodboard kombinerad med en anslagstavla där vackra bilder som du själv valt kan sättas upp. Detta tillsammans med dina viktigaste arbetsuppgifter.
Allt som du behöver är några snygga klämmor, häftstift och bilder på det som du gillar allra mest. Se också till att kombinera med lite roliga färger som skapar extra harmoni och glädje.

3.  Ett snyggt skrivbordsunderlägg

Kontorsinredning 6 tips på hur du inreder ditt kontor (1)
Ett skrivbordsunderlägg är också en smart inredningsdetalj där du kan placera viktiga telefonnummer, visitkort och pennor. Det är viktigt att använda detaljer och dekoration som gör platsen personlig samt tilltalar just dig. Det är ju ändå din arbetsplats.

4. Rullhurts kontorsinredning

Kontorsinredning 6 tips på hur du inreder ditt kontor (4)
Rullhurtsen är en klassiker som vi hittar på de flesta kontor idag. Det är en smart inredning som gömmer undan alla papper och andra fula saker. Många kontor köper in dessa själva, ofta billigare och inte så roliga varianter. Men om du har möjlighet att välja eller köper själv kan några extra hundringar göra hurtsen mycket roligare och snyggare.
IKEA har här en massa varianter till låga priser.
 

5. Pennhållare på skrivbordet

Kontorsinredning 6 tips på hur du inreder ditt kontor (2)
Att snabbt ha tillgång till pennor är viktigt. Det kan vara om du ska på möte eller själv snabbt ska skriva ner något viktigt som ett telefonnummer. Då är en pennhållare/pennburk perfekt. En liten detalj som gör stor skillnad på ditt kontor.

6. Snygga brevfack som kontorsinredning

Kontorsinredning 6 tips på hur du inreder ditt kontor (3)
Brevfack som gör att du kan ha papper framme utan att de bara ligger i högar är också en möbel med fördel. Det är toppen för exempelvis räkningar eller annat med hög prioritering. Placera dem direkt på bordet. En viktig inredningsdetalj till din egna kontorsinredning.
Inlägget har tagit inspiration från inredningsbloggen inredningsvis.se. Besök bloggen för fler smarta tips på hur du inreder ett snyggt kontor.

Related Posts