Roomly nyheter

Newport lanserar Portofino Collection

Newport lanserar Portofino Collection: Med inspiration hämtad från den lilla byn Portofino, belägen i regionen Ligurien på Riviera di Levante, har Newport tagit fram en exklusiv kollektion av handgjord keramik från Italien.

> Kika också in inredning och möbler på nätet
Portofino Collection är designad i ett vackert blåvitt mönster som andas hav och livet på den italienska rivieran.Portofino anses vara en av Medelhavets vackraste städer, med skogsklädda kullar, klarblått hav och en mysig hamnpromenad. Staden, som från början var en fiskeby, klättrar upp för bergen bakom hamnen och är idag är en exklusiv semesterort för societeten.
Familjer som Armani, Dolce och Gabbana har sina semesterresidens i Portofino. Många av vår tids största celebriteter har spenderat sina semestrar här, bland annat Clark Gable, Aristotle Onassis och hertigen och hertiginnan av Windsor. Det var även i Portofino, under inspelningen av filmen Cleopatra, som Richard Burton friade till Elisabeth Taylor.
Portofino Collection är perfekt till servering och består av  tallrik, djup tallrik, assiett, salladsskål, kanna, mugg och två olika serveringsfat. Finns att köpa på Newport NK Stockholm plan 3, Bromma Blocks,  Gränden Linköping, Spiralen Norrköping, Newport Punkt Västerås.
newport-portofino
Kika in fler spännande bilder på hemsidan

Newport Portofino Collection

Portofino Tallrik Ø 29 cm: 279 kr
Portofino Djup tallrik Ø 23 cm: 259 kr
Portofino Assiett Ø 22 cm: 229 kr
Portofino Salladsskål Ø 32 cm: 849 kr
Portofino Kanna 2,3 l: 949 kr
Portofino Serveringsfat runt Ø 39 cm: 849 kr
Portofino Serveringsfat rektangulärt 41 cm x 27 cm: 849 kr
Portofino Mugg H: 11 cm: 239 kr

Relaterade artiklar