Hemnet tips

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7: Sommaren är på ingång och bostadsmarknaden går i vila till hösten. Men detta betyder inte att alla objekt på bosajterna försvinner. Sommaren är ett utmärkt tillfälle att gå in och kika då man kan hitta sitt drömobjekt. Vi har hittat en riktig pärla i Lindhagen/Kungsholmen som just nu är till salu.

» Läs också Unikt äkta penthouse anno 1929 i Stockholm
Denna härliga lägenhet erbjuder moderna, stora sociala ytor och en fantastisk terrass på hela 53 kvm, inte dåligt. 3 rum och kök på 77 kvm och en egen bastu. Hela lägenheten är också nyrenoverad vilket vi ser på bilderna nedan. Lägg också ett extra öga på vilket fint val av inredning som stylisten Scandinavian Homes valt för detta objekt.
Område: Ulriksborgsgatan, Kungsholmen
Boyta: 77 kvm
Rum: 3 st
Pris: 5 495 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Fastighetsbyrån
Kika in mer av våningen på Kungsholmen hos mäklaren här >>
Här kommer beskrivning från mäklaren själv:
Varmt välkomna till denna arkitektritade våning helt unik i sitt slag. Bostaden har under 2015/2016 genomgått en total förvandling och erbjuder nu exklusiva materialval rakt igenom, social planlösning och en svårslagen terrass om ca 53 kvm. Välkomna!

Entré

Generös entré med bredspacklade, vita väggar samt italiensk sten under fötterna. Här finns även dimbara LED-spotlights, en läcker detalj som återfinns i hela bostaden.

Badrum

Modernt badrum med väl tilltagna ytor. Generös duschhörna, tvättavdelning och bastu med plats för flertalet personer. Invid entrén på höger sida välkomnar badrummet, tvättavdelning och kommod är det första vi möts av. Gott om förvaring, tvättpelare samt ny kommod. Stor duschhörna med regnfunktion samt ny duschvägg. Renoverad bastu i Amerikansk al med plats för många gäster.

Kök/Vardagsrum

Underbar yta med social prägel. Under fötterna löper ett mörkt askgolv som bryter av fint med vita, bredspacklade väggar. Väl avvägd planlösning som skapar en naturlig plats för såväl matsalsbord som större soffgrupp. Köksinteriör i vitt med trevliga tillval som köksluckor med softclose och belysning, arbetsyta i massiv sten, samt underlimmad ho. Exklusivt, nyrenoverat kök i vinkel med precis all maskinell utrustning ni kan önska såsom; diskmaskin, köksfläkt, varmluftsugn, ångugn, vinkyl, micro samt kyl/frys. Påkostad maskinpark som erbjuder många alternativ samt är energisnåla. Teknisk beskrivning Diskmaskin & fläkt IKEA. Kyl/frys från LG med ismaskin och smart eco som drar mindre energi. Varmluftsugn samt ångugn från Bosch, med självrengörande funktion. Vinkyl med LED-belysning från Bosch. Induktionshäll från Bosch.

Master Bedroom

Mycket rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Även här löper askgolv och väggarna är bredspacklade samt vitmålade. Motorstyrda, mörkläggande gardiner med timerfunktion och trådlösa kontroller.

Sovrum

Sovrum av god storlek där användningsområdena är många till antalet. Exempelvis hemmakontor, gästrum eller barnrum. Underbart smidesfönster i industriell stil skänker extra ljus. Askgolv och vita väggar.

Terrass

Magisk uteplats om ca 53 kvm som är delvis inglasad. Inglasningen går att öppna upp i sin helhet, den inglasade delen har även infravärme. En verkligt unik uteplats som måste upplevas!
Text från Fastighetsbyran.se

Stora sociala ytor med vardagsrum och kök

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (10)

Ljust vardagsrum

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (11)

Plats för stort matbord

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (4)

Modernt kök i vitt med snygga detaljer

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (5)

Kök och matsalsdel

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (7)

Inglasad terrass

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (2)

Stor terrass med plats för stort utomhusbord och loungemöbler

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (3)

Båda terrasserna

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (6)

Moderna detaljer som fönstret in till sovrum 2

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (8)

Master bedroom

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (1)

Sovrum 2 med vy ut mot kök och matsal

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (12)

Stort badrum med dusch och plats för tvättmaskiner

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (13)

Egen privat bastu i våningen på Ulriksborgsgatan

Arkitektritad våning på Ulriksborgsgatan 7 (9)
Bilder från Fastighetsbyran.se
Kika in mer av våningen på Kungsholmen hos mäklaren här >>

Related Posts