Roomly nyheter

Marknadsplatsen Roomly.se utökar med 10 nya handlare


sebastian-plengier-ehrnfelt-roomly-seSebastian Plengier Ehrnfelt, Grundare av Roomly.se
Roomly.se fortsätter att expandera sin produktkatalog och plocka marknadsandelar. Från och med februari i år har sajten tagit in ytterligare 10 nya inredningsbutiker med ett utbud på över 30 000 nya produkter. Det gör att Roomly.se i dagsläget kan erbjuda över 60 000 utvalda inredningsartiklar från 30 etablerade butiker i Sverige.
Bland dem nya kopplade butikerna hittar vi Designtorget, Oscar & Clothilde, Trendrum, Photowall, Svenssons i Lammhult, Sweef, Levhemma.se, Marinestyle.se och The sofa store.
Förutom nämnda ovan har Roomly.se ytterligare fyra handlare på gång där diskussion pågår. Bland dessa hittar vi två av Sveriges ledande aktörer på inredningsmarknaden.

– Det har varit ett fantastiskt kul år hittills på Roomly. Fler och fler handlare vänder sig till vår tjänst och ser potentialen i den. Något som gör oss ännu mer drivna till att jobba hårdare mot förbättring och etablering av varumärket, säger Sebastian Plengier Ehrnfelt, VD på Roomly AB

Roomly AB har också under våren påbörjat en eventuell expandering till ytterligare två länder i Europa.

– Det har under året pågått förhandlingar med ett flertal internationella handlare som haft önskemål om eventuell exponering utanför Sverige. Detta har vi lyssnat på och tagit vidare. Samtidigt har vi också då passat på att ta kontakt med ett flertal lokala butiker i respektive land som varit mycket positiva till tjänsten. Vilket land eller länder det handlar om vill vi inte kommentera just nu, säger Sebastian Plengier Ehrnfelt, VD på Roomly AB

Till startsidan och inredningsprodukterna

Related Posts