Inspiration

9 populära ljuslyktor till sommaren

Finns det något mysigare än några vackra tända ljuslyktor utomhus en varm sommarkväll? Nu när det snart börjar bli lite mörkare på kvällarna är det dags att plocka fram lyktorna och skapa stämning. Vi på Roomly vill hjälpa er på traven och har därför valt ut 9 otroligt fina och populära ljuslyktor för dig att sätta stämning utomhus i sommar.

Vill du kika in fler härliga och fina ljuslyktor och ljusstakar till i sommar så hittar du dem i menyn under sektionen detaljer eller här!
Här är våra 9 favoritval för denna sommar!

Fler ljuslyktor och ljusstakar

1. Basket Ljuslykta L, Koppar, Bloomingville

Basket ljuslykta från Bloomingville. En nätt ljuslykta, nästintill genomskinlig med form liknandes en fotboll. Ljuslyktan består av sexkantiga ram i koppar med glaslykta innuti. Det passar lika bra med ett vanlig värmeljus som ett blockljus.

249 kr

2. Frey Ljuslykta Medium, Koppar, Broste Copenhagen

Frey Ljuslykta Medium, Koppar Broste Copenhagen är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken.

445 kr

3. Lotus Ljuslykta Svart, Design House Stockholm

Lotus Ljuslykta Svart Design House Stockholm är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken.

695 kr

4. New Chic Ljuslykta 12,5cm, 2-Pack, Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har ljuslyktor för alla smaker. Här finner du många olika storlekar, färger och former. Allt för att skapa den perfekta stämningen.

200 kr

5. EFI Ljuslykta, Small, Mässing, Broste Copenhagen

EFI Ljuslykta, Small, Mässing Broste Copenhagen är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken.

778 kr

6. Klong Patina Oljelampa – Mässing, Mini

Klong Patina är en charmig oljelampa som har en fransk kvalitetsbrännare och klart glasrör. Lampan är tillverkad av rostfritt stål som har en kopparyta.

979 kr

7. Blomus Piedra Ljuslykta H23,5cm

Piedra ljuslykta är en stilren ljuslykta i svart polysten med klart glas och matt rostfritt stål. Ljuslyktan levereras med ett ljus.

689 kr

8. Iittala Kivi Ljuslykta 6 Cm (Fler färger)

Köp flera i olika färger och ställ ut på bordet. Kivi ljuslykta från Iittala, formgiven av Heikki Orvola. Dessa små klassiska ljuslyktorna skapades redan 1988 och designen är minimalistisk. Samla flera stycken i en grupp, samma eller mixade färger. Finns i många härliga färger.

139 kr

9. Herstal Veneto Ljuslykta Stor, Krom

Ljuslykta från Herstal som finns i flera färger och storlekar. Allt för att skapa den perfekta stämmningen.

399 kr

Fler ljuslyktor och ljusstakar

Related Posts