Inspiration

IKEA i spännande samarbete med Hay och Tom Dixon

IKEA i spännande samarbete med Hay och Tom Dixon: IKEA fortsätter att förbrylla. På senare tid har vi fått se en massa roliga och riktigt snygga samarbeten med andra kända inredningsvarumärken. Denna gång är det dags för ett nytt spännande. Det är nämligen de kända varumärkena Tom Dixon och danska Hay som tillsammans med Ikea kommer lansera helt nya kollektioner under 2017.

– När vi ser att världen förändras, hur folk lever förändras och hur människor använder produkter förändras så har vi en skyldighet att återuppfinna våra grunder. Fortfarande med en klassisk Ikea-design, så att man kan se att det är vi redan från början och att hör ihop med vårt skandinaviska arv, vilket är en del av att vara Ikea, sa Marcus Engman om samarbetet med Hay i ett pressmeddelande.

Danska Hay med sin enkla stilrena design

Vi har länge kunnat erbjuda ett stort utbud av inredningsprodukter från Hay här på Roomly.se. Deras design och kollektioner är verkligen något utöver det vanliga. Varumärket har på senare tid blivit väldigt populärt och jobbar mycket med pastelliga färger och fokus på skandinavisk design.
Vill ni kika in olika exempel på deras soffor, matstolar eller belysning så kan ni hitta det i menyn ovan under respektive kategori.

Snygg inredning från Tom Dixon

I samarbetet med Tom Dixon kommer man att lägga fokus på snygga sittmöbler.

– Det må verka enkelt, men vi planerar att bygga ett system som gör det möjligt att skapa allsidiga möbler för ett modern liv. Dessutom kommer vi att göra det på ett sätt som ge konsekvenser för hur många produkter skapas i framtiden, säger Marcus Engman om samarbetet med Tom Dixon.

Just nu finns det inte bilder på kollektionen och möblerna som Ikea och Tom Dixon kommer att lansera men vi uppdaterar er så snart detta finns.
Samarbetet med danska Hay och Tom Dixon kommer att lanseras senare under 2017.
Kika in några bilder nedan som Ikea släppt tillsammans med Hay:
ikea-och hay-2017 (1)
ikea-och hay-2017 (2)
ikea-och hay-2017 (3)
Bildkälla från Ikea
 

Relaterade artiklar