Hemnet tips

Penthouse med panoramavy över Stockholm

Penthouse med panoramavy över Stockholm: Wow. Det är verkligen ett uppsving med lyxlägenheter just nu. Aldrig någonsin förut har det varit så många unika nyproduktioner ute på marknaden som på senaste tiden. Denna gång får vi besöka ett fantastiskt penthouse med panoramavy över Narvavägen och Stockholm.

» Läs också Unikt äkta penthouse anno 1929 i Stockholm
Lägenheten/våningen på Östermalm i Stockholm är på 128 kvm och har en otroligt vacker balkong som sträcker sig runt hela boendet. Utsikten som ni hittar nedan på foto är helt magnifik. Till detta får du 4 rum och en låg avgift på endast 600 kr / mån.
Område: Östermalm, Stockholm
Boyta: 128 kvm + 6 kvm biarea
Rum: 4 st
Pris: 29 500 000 kronor (Utgångspris)
Avgift: 600 kronor/mån
Mäklare: Oscars mäkleri
Här hittar ni ytterligare information och bilder på objektet vid Narvavägen i Stockholm
Här beskriver mäklaren Oscars objektet som är till salu just nu. 
Exklusiv kungsvåning med panoramautsikt över Stockholm i väster. Underbart fritt läge mot Narvavägen mellan Djurgårdsbron och Karlaplan. Fantastisk hörnvåning med längsgående altaner om 43 kvm samt magnifik öppen spis och full takhöjd i sällskapsdelen. Nybyggt Penthouse i absolut toppskick med noga utvalda material i sobra färger. Våningen andas flärd och harmoni med sin öppna planlösning och är det optimala boendet.
Den vackra centralt placerade öppna eldstaden i grå puts bjuder in till trevligt umgänge. Köksinredning från Varenna-Poliform och maskinell utrustning från Miele. Genomgående golv av massiv vaxad ek smakfullt lagt i storformade rutor. Längsgående panoramafönster från golv till tak med stora skjutdörrspartier. Altanerna med Jämtländskt kalkstensgolv smälter samman med våningen i en perfekt harmoni och med plats för härliga utemöbler. Altanen i väster skyddas av vertikala och horisontella markiser vilka styrs manuellt, automatisk och av vind och vädermätare. Allt för bästa komfort och enkelhet.
Glaspartierna har inbyggda takcornischer Led-strips i oljad ek. För maximalt ljusinsläpp finns Velux takfönster med öppningsautomatik, solskydd och fjärrkontroll med väderstyrning. Master bedroom med längsgående altan, i taket finns dubbla gardinskenor samt belysningsramp av ek. Exklusivt stilrent badrum med Carreramarmor på väggarna och Jämtländskalkstenskeramik på golvet tvättställ från Catalana, vägghängd WC från Duravit och underlimmat badkar från Villory & Boch samt dusch. Läs vidare på Oscars hemsida >>
Text från oscarsmakleri.se

Master bedroom med utsikt

Penthouse med panoramavy över Stockholm (9)

Altan med Stockholms snyggaste utsikt

Penthouse med panoramavy över Stockholm (1)

Badrum i snygg lyxig marmor

Penthouse med panoramavy över Stockholm (2)

Vardagsrummet från Penthouse

Penthouse med panoramavy över Stockholm (3)

Härlig myshörna med utsikt

Penthouse med panoramavy över Stockholm (4)

Stora sociala ytor med öppen spis

Penthouse med panoramavy över Stockholm (5)

Modernt kök och plats för matbord och matstolar

Penthouse med panoramavy över Stockholm (6)

Den härliga utsikten från balkongen på natten

Penthouse med panoramavy över Stockholm (7)

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Direkt utgång på balkongen.

Penthouse med panoramavy över Stockholm (8)
Bilder från oscarsmakleri.se

Related Posts