Inspiration

Fototapeter som gör skillnad i hemmet

Tavlor i all ära. Men det finns ytterligare en detalj som kan förändra rummet där hemma. Tapeter har på senare tid blivit mindre populärt och fler väljer att måla väggarna med färg. Det är tråkigt.

Tapeter har en charm som inte målarfärg kan ta över. Idag har vi på Roomly valt att fokusera på snygga tapeter som gör stor skillnad i hemmet.

Att hitta rätt tapet är inte det lättaste, oftast mycket svårare än att välja rätt målarfärg till väggen. Men vi tänkte hjälpa er lite på traven och kanske få er att öppna ögonen för denna dekoration om det intresserar.

Fler snygga tapeter på Roomly.se

Tapet Polygon Off White design BY MAY

snygga-tapeter-i-hemmet (4)
Denna underbara tapet är designad av duon Johanna Örn och Maria Bergström och kallar sig BY MAY. Tapeten heter Polygon Off White och kostar 369 kr/m2.
Kika in tapeten här samt andra liknande! 

Tapet Ice cream pink design Cathy Nordström

 
snygga-tapeter-i-hemmet (1)
Den här härliga tapeten som vi ser ovan är framtagen av illustratören Cathy Nordström som plockar inspiration från naturen och böcker och lekfullt skapar. Tapeten heter Ice Cream Pink och ska föreställa roliga glassar. Den kostar 347 kr/m2.
Kika in tapeten här samt andra liknande! 

Tapet River of Dreams design Jonna Jinton

snygga-tapeter-i-hemmet (2)
Om ni är ute efter ett steg längre så finns det en massa härliga fototapeter på omgivningar. Denna vi ser ovan är en bild som får dig att komma bort från storstadsstressen utanför fönstret. En mysig naturbild med en liten å. Den är framtagen av den svenska bloggerskan och fotografen Jonna Jinton. Många av hennes bilder är tagna i ung ålder och ofta från norra delen av Sverige. Just denna tapet heter River of Dreams och kostar 347 kr/m2.
Kika in tapeten här samt andra liknande! 

Holy Granite – Grey design Nothing Can Go Wrng

snygga-tapeter-i-hemmet (3)
Holy Granite – Grey är en rolig tapet som skapar liv i rummet. Den är framtagen och designad av duon duo Nothing Can Go Wrng som består av Adriana Bellet och Paula Maso. Ovan ser vi den i en kontorsmiljö. En favorit här på Roomly just för sitt unika och kreativa utförande. Som sagt heter denna tapet Holy Granite – Grey och kostar 347 kr/m2.
Kika in tapeten här samt andra liknande! 

Fler snygga tapeter på Roomly.se

Related Posts