Inspiration

Sommartips: 10 Inredningsfavoriter under 1000 kr

Sommartips 10 Inredningsfavoriter under 1000 kr: Är du kanske sugen på lite ny inredning? Nu innan sommarn är det många som sparar in till semestern. Då finns det inget bättre än lite tips på snygg budgetinredning. Vi på Roomly.se har samlat några favoritinredningar och möbler som alla kostar under tusenlappen.

Listan på 10 inredningsfavoriter under 1000 kr finner ni nedan!

1. Department, Wood pinnstol H17

Den första produkten av våra inredningsfavoriter. Wood pinnstol från Department. Pinnstolen är en klassiker som aldrig blir omodern. En enkel design som kombinerad tidlöst formspråk med moderna linjer. Stolen passar lika bra vid köksbordet som i matsalen. Wood pinnstol tillverkas i gummiträ, vitpigmenterad ek och i flera härliga färger. Levereras i förpackning om två stolar och som enkelt monteras ihop.

750 kr

2. Ellos Stol Lucky

Stol av böjträ och metall. Höjd 82 cm. Djup 47 cm. Bredd 44 cm. Sitthöjd 44 cm. Sittdjup 37 cm. Lev. omonterad.

699 kr

3. Bloomingville Houses Display Hylla, Nature/Vit

Houses Display Hylla, Nature/Vit Bloomingville är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken

519 kr

4. House Doctor Watch Väggklocka, Cement

Watch väggklocka från House Doctor. En enkel väggklocka med rå finish som är tillverkad av betong. Kontrasten mellan den kalla gråa cementen och de varma mässingsdetaljerna är en perfekt kombination. Klockan passar i köket, i vardagsrummet, hallen, ja varsomhelst!

528 kr

5. House Doctor Apart Hyllbärare 2-Pack, Mässing

Apart hyllbärare 2-pack från House Doctor. Två stycken dekorativa hyllbärare i mässing. Hyllbärarna är 26 cm djupa och 25,5 cm höga.

135 kr

6. Fermob Bistro Metal Stol, Lagoon Blue

Bistro Metal Stol från Fermob. Med anor från Paris sprakande uteserveringar blir denna klassiska bistrostol från Fermob ett iögonfallande inslag i trädgården, på balkongen eller uteplatsen. Stolen är stadig, vacker att se på och kanske bäst av allt hopfällbar – vilket kanske är den främsta orsaken till att denna bistrostol blivit så populär

590 kr

7. Interstil interiör Parasoll Shanghai – Vit

Denna underbara produkt Parasoll Shanghai – Vit från varumärket Interstil Interiör är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Parasoll Shanghai – Vit om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

719 kr

8. Ellos Pall Ture

Pall Ture Ellos är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken.

799 kr

9.Bloomingville Mini Pall 30cm, Rosa

Denna underbara produkt Bloomingville Mini Pall 30cm, Rosa från varumärket Bloomingville är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Bloomingville Mini Pall 30cm, Rosa om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

599 kr

10.Hängmatta Med Harlekin Mönster, Bloomingville

Sista av våra inredningsfavoriter. Denna underbara produkt Hängmatta med harlekin mönster, Bloomingville från varumärket är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Hängmatta med harlekin mönster, Bloomingville om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

749 kr

Related Posts