Okategoriserade

Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket

Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket: Härliga Göteborg! En stad med närhet till kontinenten och havet till väst. Nu har ni chansen att förvärva en otrolig lägenhet med utsikt över hamnen och Göteborgs Opera. Lägenheten som är på 335 kvm boyta och 6 rum ligger överst i det kända Hasselbladska huset centralt i Göteborg.

Takvåningen ligger på två våningar och erbjuder förutom terrass, ett fantastiskt master bedroom också en riktigt häftigt spaavdelning med lyxig touch. Kika in bilderna nedan så förstår ni vad vi menar!
Det intressanta i denna försäljning är att säljaren av våningen valt att gå vidare med mäklarbyrån Hemverket som på senare tid fått en hel del skriverier i media. Detta beror på att byrån har som mål att förändra hela mäklarbranschen. Väljer man att göra en försäljning med Hemverket står byrån för allt det juridiska och fotografering men säljaren håller själv i visningen. Då är det ett fast arvode på 10 000 kr.
Genom att denna lägenhet har ett utgångspris på 30 miljoner kronor förväntas säljaren spara hela 600 000 kronor i mäklararvode. En dunder vinst för säljaren om priset vid försäljning håller sig.

”Eftersom alla köpare i dag tittar på annonssidor på nätet, till exempel Hemnet, handlar det främst om att se till att din bostad syns där. Val av mäklarfirma handlar om att nå ut till en bred målgrupp över hela Sverige, mäklarfirmans goda rykte och vad du faktiskt får för mäklarens arvode”, säger säljaren till DI.se, vars familj tidigare har anlitat Hemverket för att sälja en våning på 235 kvadratmeter.

Område: Inom Vallgraven, Göteborg
Boyta: 335 kvm
Rum: 6 st
Pris: 30 000 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Hemverket
Besök mäklarens hemsida för fler bilder och mer ingående information om objektet i Göteborg
Här kommer mäklarens beskrivning av takvåningen:
Sällskapsrummet/köket.
Rummet har vitpigmenterat ekgolv med marmordetaljer, öppen spis och Binovakök. I sällskapsrummet finns inbyggda Bowers & Wilkenshögtalare (B & W). Det i sällskapsrummet integrerade köket har vitvaror från Gaggenau med vinkyl, ångugn, ugn med pyrolys, espressomaskin, induktionshäll, diskmaskin, separat kyl, frys med ismaskin och tallriksvärmare (värmelåda). Bredvid köksdelen finns ett stort skafferi och tvättpelare med Mielemaskiner.
Vinterträdgården har via glasparti med skjutdörrar, ingång från sällskapsrummet. Rummet har öppningsbara takfönster, höga glaspartier mot innergården, golv av svart skiffer och utgång mot en stor balkong.
Tornrummet med en imponerande takhöjd är cirkelrunt och har välvda spegeldörrar inpassade i vägens rundning. Fönstren är original, liksom takmålningarna i kupoltaket.
Master bedroom har golv av oljad teak och en-suite spaavdelning. I spaavdelningen finns två duschar, spabad, separat WC, dubbla tvättställ, vita marmorgolv, fiberljus och integrerad högtalaranläggning från B & W. Sovrummet och spaavdelningen har genomgående teakvägg. Invid spabadet är väggen klädd i granit (typ Riksbanken). Ovanför spabadet finns ett öppningsbart runt takfönster.
Studio/sovrum ligger en halvtrappa upp och har golv av oljad teak, B & W-högtalare, delvis glastak samt glasparti med skjutdörr för utgång mot takterrassen med vy över hamnstråket och Operan.
Ytterligare sovrum /arbetsrum har en-suit badrum.
Text från Hemverket.se
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (6)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (7)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (8)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (9)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (1)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (2)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (3)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (4)
Göteborgs dyraste bostad till salu med Hemverket (5)Bilder från Hemverket.se

Relaterade artiklar