Inspiration

Utemöbler från IKEA gör det fint i trädgården

Utemöbler från IKEA: Världens största möbelvaruhus kommer med fler skönheter med fokus på trädgården, terrassen, balkongen och altanen. Utemöbler från Ikea har aldrig innan varit så intressanta som på senare tiden. Vi på Roomly inredning online har listat några fantastiskt fina inspirationsbilder från deras nya utomhuskollektion 2016.

Även om det ser grått ut när vi tittar ut från fönstret idag så är det fullfart för utemöbler nu och hög tid att fundera på hur du ska dekorera och inreda din uteplats. Många av er har säkert redan ett helt gäng möbler redo och är nöjda, men det finns alltid något litet som kan kompletteras. Bilderna är härliga och speglar den sommaren och miljöerna vi drömmer oss till detta kommande halvår.
» Läs också 8 IKEA-hacks du absolut inte får missa

Fler utemöbler

Så vad tycker ni?
utemobler-fran-ikea (2)
En mysig caféstol som smälter in i miljön. Denna stol kommer från serien Läckö som också erbjuder fina utemöbler i konstrotting.
utemobler-fran-ikea (3)
Sjunka ner i en skön utemöbel framför lunchen som väntar i skuggan av parasollet. Serien Ängsö finns både i brun och i vit färg.
utemobler-fran-ikea (4)
När mörkret lägger sig mot kvällen är det viktigt att skapa mys med härlig utebelysning. Dessa kommer från serien Solvinden hos ikea.
utemobler-fran-ikea (5)
Alla kanske inte har ett växthus men möblerna platsar också utmärkt på altanen. Fina utemöbler i trä där man kan sjunka ner med en läskande dryck. Äpplarö heter denna serie.
utemobler-fran-ikea (6)
Serien Tunholmen är helt underhållsfria och enkla att ställa undan när dem inte behövs. Industrikänsla med snygg design och funktionalitet.
utemobler-fran-ikea (7)
Ett planteringsbord är många som önskar sig. Har du en större balkong, terrass eller trädgård är detta nästan ett måste för dig med gröna fingrar. Helt klart en favorit hos oss på Roomly. Hindö heter denna och är helt ny för säsongen.
utemobler-fran-ikea (8)
En klassiker som alltid dyker upp i Ikeas inspirationsbilder. Ikea PS Vågö har visat sig vara en favorit bland kunderna. Mycket för att den är enkel att placera skön att sitta i och framförallt väldigt billig.
utemobler-fran-ikea (1)
Till sist utemöbelserien Arholma i konstrotting. Den passar in framför poolen, på trädäcket eller varför inte bara mitt på gräset. En loungegrupp som gör skillnad.

Related Posts