Trender

Trendiga möbler från House Doctor

House doctor: Våren börjar närma sig och utemöblerna ska tas fram och placeras på balkong, terrass och trädgård. Men vi får inte glömma att interiören också kan behöva sig ett lyft till dessa ljusare dagar som kommer. Vi på Roomly har samlat på oss en mysig liten lista på 5 snygga inredningsdetaljer från varumärket House Doctor. Ett varumärke som på senare tid verkligen fått sig ett namn på heta listan för heminredning.

Det är här är våra 5 trendiga tips från House Doctor!

1. Aston Taklampa

Aston taklampa
En snygg taklampa i mässing som snyggt placeras över matbordet alternativt soffbordet. En möbel som vi börjat se mer och mer av i inredningsbilder.
Pris: 589 kronor
Se produkt >>

2. Asymmetric Lampskärm, Guld

Asymmetric lampskärm, guld
En mycket kreativ design på belysning som vi gärna ser i vardagsrummet alternativt ovanför matbordet. Vi gillar den unika designen och enkelhet. Köper du denna så lovar vi att gästerna i hemmet kommer slänga ett extra öga på lampan.
Pris: 660 kronor
Se produkt >>

3. Antique Ljuslykta, Ljus Borstad

Antique ljuslykta, ljus borstad
En fantastisk ljuslykta som skapar stämning i hemmet. Mysig belysning en mörk sommarkväll. Kan placeras både utomhus som inomhus för att få till den där extra atmosfären.
Pris: 215 kronor
Se produkt >>

4. Andy Kuddfodral 40x60cm, Svart/Vit

Andy Kuddfodral 40x60cm, Svart/Vit
En mysig prydnadskudde kan man aldrig få för många av. Denna favorit från House Doctor är en typisk inredningsdekoration som just nu kan hittas i många inredningstidningar och styling miljöer. Och det är inte konstigt, visst är den snygg? Det är också en favorit hos oss på Roomly.
Pris: 303 kronor
Se produkt >>

5. Ace Stol, Grön, House Doctor

Ace stol, grön
Och vad passar inte bättre för att fullända ovannämnda inredningar än en snygg designstol. Den här Ace Stol i grönt är  ett perfekt komplement till ditt trendiga matbord som står hemma. Den gröna färgen må inte vara rosa, gul eller i någon annan stark pastellfärg som är hett just nu, men snygg är den. En industriell känsla.
Pris: 1453 kronor
Se produkt >>

Relaterade artiklar