Inspiration

Så inreder du din uteplats 2016

Så inreder du din uteplats 2016: Färgglatt, naturligt eller trendigt. Nu är solen framme och det börjar bli dags att inreda våra uteplatser. Balkongmöblerna ska ut, blommorna fram och örterna planteras.

Vi har valt ut de bästa utemöblerna från Roomly inredningsbutik i alla prisklasser från budget till lyx. Vill ni hitta fler kan ni besöka vår sektion Utomhus där ni hittar alla produkter samlade. Glöm inte heller att ni enkelt kan filtrera ner sökresultatet så det passar in efter just ert behov.

1. En naturlig känsla utomhus.

utomhus-inredning
Vad är inte mer underbart än snygga utemöbler i naturmaterial. För att vara smart när man väljer rätt så är det viktigt och tänka på att vi tråkigt nog har en del regndagar under vår & sommar. Då kan det vara bra att titta närmare på det populära materialet konstrotting. Det finns massa snygga designade soffgrupper att välja bland, men tänk på att försöka matcha färger och metaller i omgivningen.

2. Glada färger och randigt.

inredning-utemobler
Liksom förra året så håller sig den grafiska trenden kvar även denna vår. Vi har sett hos stora inredningsvaruhus att starka färger och mönster tagit stor plats. Här gäller det att satsa på glada färger i randiga mönster, kanske prydnadskuddar och filtar, och sedan till detta placera snygga detaljer och dekoration i en accentfärg.

3. Grönt är skönt.

utemobler-2016
Sen kommer vi till det roliga. Att äntligen få göra det fint med härliga färgglada blommor och växter. Försök att matcha trädgårdens eller balkongens alla blommor med din utemöbler i färgsprakande färger. Detta året är det rosa och blått som är populärt och gör sig super fint utomhus. Men även andra färger som gult funkar utmärkt, som på bilden ovan där vi ser utemöbler från Fermob.

Related Posts