Inspiration

5 bästa inredningsappar 2016

Appar är kul och ofta hjälpsamma. Men de är inte lätt att alltid hitta rätt. Vi på Roomly har varit på appjakt efter de 5 bästa inredningsappar som ni borde ha installerade på telefonen när det är dags för inredning av hemmet.

Att inreda är kul men det betyder inte att man ofta stöter på problem. Problem som gör att den bestämda tiden för arbetet blir mycket längre än väntat. Med dessa 5 appar hoppas vi kunna hjälpa dig på traven och effektivisera din tid.

1. Hemnets bostadsapp

Kostnad: Gratis!
Är det inspiration du behöver rycker jag själv att det är super kul att kika på hur andra har det hemma. Personer som bor i samma område och i ungefär samma storlek som mig själv. Men tänk alltid på att bilderna som mäklarfotograferna tagit är fixade för att se så bra ut som möjligt. Men vad gör det, det är ju bilderna i inredningsmagasinen också. Ett givet val bland alla inredningsappar.
Ladda ner Hemnets app

2.  Bygga och renovera med House Plans Volume 1

Kostnad: 38 kr
Denna app är ett bra hjälpmedel för dig som vill bygga om alternativt renovera ditt hem. Här finns det en massa tips på hur du kan och ska lösa planlösningar. Appen är väldigt stor, ca 1,1 GB så om du ska ladda ner den behöver du har WiFi tillgängligt.
Ladda ner House Plans Volume 1

3. Inred med IKEAs inredningsappar

Kostnad: Gratis!

Är du en Ikeanörd och vill få total koll på företagets aktuella kampanjer, sortiment och lagerstatus är det här appen för dig. Den innehåller även möjligheten att skapa inköpslistor utifrån sortimentet.

Ladda ner Ikeas app

4. Renovering och inredning med Home Design 3d

Kostnad: Gratis testversion, 95 kronor för fullversion

Med hjälp av denna app kan du skapa dig ett helt hem i snygg 3D. Du kan applicera din egna planlösning och sedan placera och flytta runt möbler som stolar, soffor och bord för att få en bild av hur det kan komma se ut när allt är klart. Har själv lekt en hel del i denna app och kan rekommendera den. Du kan också byta färg på väggar, golv och liknande.

Ladda ner Home Design 3d

5. Dela inspiration med HomeProjects

Kostnad: Gratis!
I HomeProjects kan du ladda upp dina egna skapelser och projekt som du har eller håller på med där hemma. Detta delas sedan vidare till andra dedikerade medlemmar som kan inspireras och hjälpa dig med eventuella problem. Självklart kan du också ta del av andras bilder för att få inspiration till ditt egna hem.
Ladda ner HomeProjects

Relaterade artiklar