Hemnet tips

5 underbara hus med pool till salu i Sverige

5 underbara hus med pool: Våren är här och sommaren ligger runt hörnet, nästan i alla fall. Bostadsmarknaden är på högvarv efter vinterledigheten. Vi går också in i den perioden som är den bästa försäljningstid för villor med pool.

Det är på våren som det enligt statistik är flest folk ute och letar efter nytt boende. Vi har ”vårfeelings” på kontoret och solen skiner in genom fönstret. Därför kände vi för att lista 5 underbara hus med pool som är till salu just nu i Sverige. Mest för inspiration men också som tips för er som letar nytt inom detta segment.
Happy inspiration!

1. Säterstigen 10 på Lidingö. Modernt boende med pool

villa-med-pool
Detta moderna hus på Lidingö utanför Stockholm med pool och samtidigt utsikt över inloppet till Stockholm. Möjligheten att ligga en sommardag i poolen och titta på båtarna utanför.
Pris: 19 750 000 kr
Här hittar ni mer om boendet hos Booli.se

2. Inomhuspool i Kullavik, Kungsbacka

Poolvilla i Kullavik, Kungsbacka
Vem har sagt att man bara kan bada pool på sommaren? Denna enorma villa i Kungsbacka har ett eget litet poolhus med spa. Inomhuspoolen där du också kan bada i på vintern. På sommaren rekommenderas att hoppa i det närliggande västerhavet.
Pris: 13 800 000 kr
Här hittar ni mer om boendet hos Bjurfors.se

3. Modern poolvilla i Örnsköldsvik

Modern poolvilla i Örnsköldsvik
Fantastisk modern poolvilla i Örnsköldsvik. Här kan du ta dig en kvällsdopp en varm sommarkväll. Skulle det vara lite kyligare utomhus finns i huset också en stor jacuzzi tillgänglig för relax.
Pris: 12 500 000 kr 
Här hittar ni mer om boendet hos hemnet.se

4. Villa med pool i skyddad miljö, Simrishamn

Villa med pool i skyddad miljö, Simrishamn
Gillar man inte insyn finns det en del boenden till salu där man får chansen att bada utan att någon ser in. Denna villa i Simrishamn erbjuder just detta. Poolen är placerad på en liten innergård till villan. Visst ser det härligt ut.
Pris: 8 500 000 kr
Här hittar ni mer om boendet hos Booli.se

5. Centralt läge med egen pool i Helsingborg

Centralt läge med egen pool i Helsingborg
Denna fantastiska villa i tegel finns till salu i Tågaborg, Helsingborg. Med centralt läge får man förutom 10 rum och 240 kvm villa också en härlig pool på baksidan. Här kan många sommardagar spenderas utan bekymmer.
Pris: 10 500 000 kr
Här hittar ni mer om boendet hos Booli.se

Relaterade artiklar