Roomly nyheter

Roomly i nytt samarbete med inred.se

Lite härliga och roliga nyheter. Vi ökar på vår samarbetsportfölj med fler underbara e-handlare inom inredning och design. Detta är ett pressmeddelande som gick ut tidigare idag.
2016 har börjat med raketfart för inredningssajten Roomly.se. Året har börjat med två rekord månader och mars ser ut att bli ytterligare en. Idag står det också klart att sajten går in i samarbete med e-handeln inred.se.

Inred.se är ett företag med inriktning på möbler och inredning med aktuell design för hem och offentlig miljö. Med ett stort utbud och varierande sortiment finns här alltid något som passar för alla. Allt ifrån moderna bäddsoffor med dansk design till stora omfamnande kontinentalsängar eller häftiga lampor från Globen Lighting.
Detta samarbete betyder att Roomly.se kommer få en ökning av ytterligare några tusen noga utvalda produkter. Ett steg närmare Sveriges största marknadsplats med fokus på inredning och design online.
” Roomly.se har varit i dialog med inred tidigare och det känns jätte kul att äntligen landa det på plats. Deras sortiment som nu kommer finnas tillhanda hos oss är helt rätt för den dedikerade målgrupp vi kan erbjuda. Detta kommer bli en rolig och framförallt lyckosam resa för båda parter. ” – Sebastian Plengier Ehrnfelt, VD Roomly AB
Det nya artiklarna sammanställs i nuläget och kommer att rulla ut redan i nästa vecka efter påsk. Exakt hur många produkter det handlar om är inte fastställt.
” Vi kan också meddela att vi har ett gäng flera samarbeten på gång som redan är klara. Dessa kommer vi kommunicera ut inom kort. ” Sebastian Plengier Ehrnfelt
Hemsida: Roomly.se
Läs pressmeddelandet hos MynewsDesk
Från mynewsdesk

Kort om inred.se

Inred.se är ett företag med inriktning på möbler och inredning med aktuell design för hem och offentlig miljö. Vi jobbar alltid med att ha ett uppdaterat och varierande sortiment så att det finns något som passar för alla. Hos oss kan du hitta allt ifrån moderna bäddsoffor med dansk design till stora omfamnande kontinentalsängar eller häftiga lampor från Globen Lighting.
Affärsidé
Vår affärsidé är att erbjuda möbler till de absolut bästa villkoren för våra kunder.
Kombinationen av priser, garantier och kvalité skall överträffa våra kunders förväntan.
För att uppfylla dessa löften till våra kunder arbetar vår inköpsorganisation alltid direkt med tillverkarna/fabrikerna. Detta medför att vi alltid kan vara med och påverka material och kvalité, samtidigt som vi slipper fördyrande mellanhänder.
Vi strävar alltid efter att erbjuda hög servicegrad och prisvärda produkter.
Text från inred.se

Relaterade artiklar