Inspiration

Påsk inspiration: 10 fina påskägg du vill ha

Påsk inspiration: 10 fina påskägg du vill ha: Nu börjar det närma sig påsk och pysslet ska sättas. Vad är inte roligare och mysigare än att tillsammans med barnen måla sina egna påskägg. Det finns en massa snygga och färgglada påskägg att få inspiration av där ute. Strunta i de massproducerade påskäggen på din närmaste matbutik. Följ istället dessa unika ägg som vi på Roomly valt ut nedan för en färgglad och rolig påsk.

Här kommer påskharen med 10 tips på riktigt snygga och kreativa påskägg:

1. Seriefigurerna barnen bara älskar. Kreativt och kul

 Påsk inspiration 10 fina påskägg du vill ha (10)
Låt kreativiteten flöda tillsammans med barnen. Det här alternativet är helt klart en vinnare även om det kanske inte alltid blir exakt som ovan. Men det viktiga är att ha kul.

2. Påskägg med fransmän i randiga tröjor.

Roliga små gubbar som liknar glada fransmän i färgglada randiga tröjor och mustasch. Varför inte?

3. Ta ut svängarna och använd mer dekorationsdetaljer.

Om det inte räcker med lite målarfärg och kritor kan man alltid hitta roliga små detaljer att fästa på påskäggen. Besök Panduro Hobby eller liknande butik för inspiration. Kanske kan ni skapa roliga små figurer som ovan.

4. Fina påskägg i olika vackra färger

Detta exempel är mycket enkelt och får en slutprodukt som kan skapa fin påskkänsla i ditt hem. Lägg äggen som är i olika fina färger i en glasskål och ställ fram. Njut sedan av en fantastisk färgrik dekorationsdetalj i påsk. Knepet är karamellfärg i vatten 🙂

5. Roliga Pantone-ägg

Fler tips på härligt färgglada påskägg som skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Kanske något för den kreativa personen som bara älskar färgkoder?

6. Påsk inspiration med mönstrade ägg.

Påsk inspiration 10 fina påskägg du vill ha (5)
Kanske mer ett tips till de vuxna i familjen. Men en variant är att skapa vackra påskägg med snygga vårmönster? Glada färger som får en att tänka på varmare dagar.

7. Använd mallar för att dekorera äggen.

Blir det för svårt att måla själv? Inga problem, då finns det mallar att enkelt applicera för att få till just de där perfekta påskäggen. Mallar brukar finnas i matbutiker under påskhelgen eller på Panduro Hobby.

8. Ge de färgglada äggen en liten touch av guld.

Guld är populärt nu. Varför inte lägga på ytterligare lite spänning genom exempelvis snygga mönster i guld. Riktigt snyggt.

9. Tänk utanför boxen och lägg på lite roliga komplement.

Roliga små hattar eller kanske en lite fluga? Det är några exempel på roliga komplement att applicera på äggen när målningen är klar. Riktigt kul.

10. Enkelt och stilrena små påskägg.

Det behöver egentligen inte dekoreras mer än som på bilden ovan. Lite ögon, näsa och en mun. Sen har ni fina och roliga påskägg att börja placera ut i bostaden.

Related Posts