Inspiration

Carrie soffbord från Furniturebox med marmorskiva

Snygga Carrie soffbord med marmorskiva: Ute och letar efter snygga moderna soffbord? Kanske också till bra pris?
Roomly.se har samlat en massa snygga inredningsmöbler och där bland annat soffbord. Vad vi kan se som en av höstens, vinterns och nu även vårens största trend är marmor. I fler e-butiker med inriktning på möbler så har marmorbord varit slutsålt länge.

Roomly.se har dock samarbete med några stora aktörer på marknaden som fortfarande har ett antal inne på lager, och till bra priser.
Hitta fler spännande möbler från Furniturebox i vårt breda sortiment!
Carrie Soffbord är ett snyggt marmorbord i flera färger och former. Se nedan:

CARRIE SOFFBORD 120 KOPPAR/SVART

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en svart marmorskiva på ett stadigt underrede av kopparpläterat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.
Visa bord

CARRIE SOFFBORD 120 SVART/VIT

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av svart pulverlackat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.
Visa bord

CARRIE SOFFBORD 120 STÅL/VIT

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.
Visa bord

CARRIE SOFFBORD 90 KOPPAR/SVART

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en svart marmorskiva på ett stadigt underrede av kopparpläterat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.

CARRIE SOFFBORD 90 MÄSSING/GRÅ

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en grå marmorskiva på ett stadigt underrede av mässingspläterat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.
Visa bord

CARRIE SOFFBORD 90 STÅL/VIT

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.
Visa bord

CARRIE SOFFBORD 90 SVART/VIT

Ett soffbord med elegant minimalistisk design. Bordet består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av svart pulverlackat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av MDF på insidan och undersidan medan utsidan är av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans och ådring kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.
Visa bord

Relaterade artiklar