Inspiration

Sponsrad Video: Avsnitt 14: Machogrillandet

Machogrillandet: Ni har väl inte missat IKEAs roliga videoserie Vad gafflar ni om? Vi har tidigare skrivit om denna här på Roomly och publicerat varje avsnitt för er att kika på. 14 avsnitt finns idag ute och hur många som är tänkta vet vi inte i nuläget men det verkar rulla på kontinuerligt.


I serien Vad gafflar ni om? av IKEA får vi träffa Martina Haag och Mogge Sseruwagi som tillsammans utforskar kända nojor, situationer och rykten som ofta hindrar oss från att umgås och ha kul tillsammans. Till sin hjälp har Martina och Mogge tagit hjälp av bland annat beteendevetare, sakexperter och inredningsexperten Jon Eliason, som tillsammans hjälper och leder paret på vägen med insikter och en massa smarta och roliga inredningstips.
Avsnitt 14 Machogrillandet som detta ovan är IKEA nyfikna och intresserade av att se hu svenskarnas relation till grillen ser ut. Vi vet just hur sugna vi svenskar blir på att grilla så fort värmen kommer fram och vädret tillåter. Men frågan är varför det fortfarande ofta är män som hamnar bakom grillen med tången i handen?
Är det så att vi kanske skulle kunna hitta något som gör att båda könen tar tillfället i akt och ser till att köttet på grillen blir så där perfekt. Kika på videon ovan och se om dina funderingar stämmer överens!
Detta är ett sponsrat inlägg från IKEA

Related Posts