Roomly nyheter

Tävling: Roomly söker Sveriges snyggaste hem

Är du intresserad av inredning eller har du kanske ett boende som du bara älskar? Vi på Roomly.se söker just nu efter Sveriges snyggaste hem. För att vara med i tävlingen behöver du inte vara någon stjärnfotograf utan bara ha tillgång till en kamera eller smartphone.

Visst är det skoj med inredning? Och ännu roligare är det att få visa upp det man själv åstadkommit och skapat. I vår tävling är det fokus på just detta. Vi ser det som en chans att inspirera andra och i samma veva ha chans att vinna två fina priser.
Allt du behöver göra är att gå in och följa @roomlydesign på Instagram och hashtagga en eller flera bilder med #roomlyinredning på de rum och inredningar du vill tävla med före den 31 mars 2016.
PS: Självklart får ditt bidrag också vara i videoformat.
Kom ihåg att det är viktigt att din profil är offentlig, annars kommer vi inte kunna se dina bilder när vi i juryn ska utse vinnaren.
1:a pris Två Iittala Kivi Ljuslyktor.
Vinnaren får också visa upp sina bilder på det vinnande bidraget i ett reportage på roomly.se.
kivi ljuslykta iittala
Kivi är små vackra och färgglada ljuslyktor som ger ett mysigt och harmoniskt sken. Serien är formgiven av Heikki Orvola för Iittala där han har tagit vara på Iittalas gedigna kunskap om glas. Kivi finns i en mängd härliga färger som du kan mixa och matcha precis som du vill för att skapa en personlig dekor i ditt hem.

Related Posts