Inspiration, Trender

Vårens inredning 2016 går i blått – 10 favoritköp

Vårens inredning 2016: Våren närmar sig med stormsteg, även om det idag ser ut som att snön är tillbaka och vi får vänta lite till så kan jag lova att jag hörde fågelsång igår. Efter Formexmässan och nu Furniture Fair i Stockholm kan vi nu grantera att en av vårens starkaste trendfärger är blått. Därför har vi nedan listat 10 favoritköp att kolla in lite extra nu i vår 2016. Happy inspiration!

Här hittar ni mer inredning i färgen blå på Roomly.se!
Vårens inredning 2016 går i blått – 15 favoritköp:

1. ASTRO 3-Sits Soffa Blå

ASTRO är snygg och modern möbelserie innehållandes fåtöljer och soffor. Möblernas stringenta formspråk i kombination med de vinklade benen i trä skapar dynamik i inredningslandskapet och står för en avslappnad pondus.

4395 kr

2. Aalto Vas 160 Mm Ljusblå Iittala

Aalto kollektion från Iittala, designad av Alvar Aalto. Alvar Aalto gjorde designen redan 1936 och 1937 presenterades den för första gången på världsutställningen i Paris och gjorde succé. Den mystiska formen gjorde ett kraftfullt uttalande mot industriell produktion som inte uppfyller människors behov. Idag är det en ikon av en designrörelse.

999 kr

3. Floating The Skies Luftballong, Blå Authentic Models

Floating the Skies luftballong från Authentic Models. En dekorativ luftballong i härliga färger. Denna vackra ballong är lika fascinerande idag som för 100 år sedan. Föreställ dig friheten uppe i luften, lutandes mot korgen och en färgglad ballong som kan ta dig dit du vill. Låt denna lilla luftballong på 8,5 centimeter symbolisera de resor du gjort eller vill göra och att du är fri att ta dig dit du själv vill!

190 kr

4. Ikat Kerela Kuddfodral M, Blå/Vit Chhatwal & Jonsson

Ikat Kerela kuddfodral från Chhatwal & Jonsson. En perfekt kudde för att dekorera soffan, fåtöljen eller sängen med. Kuddfodralet är tillverkat av linne och mönstret är handtryck av gammal hantverkstradition i Indien. Kudden har blå bottenfärg med ett tjusigt rutmönster av smala ränder i vitt.

595 kr

5. Jolly Bord, Ljusblå Kartell

Jolly bord, ljusblå är en inredningsdetalj från Kartell. Vacker och elegant inredning som skapar en mjuk, elegant dekoration i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi design som denna Jolly bord, ljusblå och därför kan du hitta en massa liknande produkter i vår katalog.

1215 kr

6. AJ Golvlampa, Blå/Grön Louis Poulsen

AJ golvlampa från Louis Poulsen, design Arne Jacobsen. AJ Golv har en skärm med en asymmetrisk form som ger lampan dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design.

6650 kr

7. Bell Taklampa, Ljusblå Northern Lighting

Bell taklampa från Northern Lighting, formgiven av Mark Braun. Bell är en serie av blanka taklampor i porslin. En ren och modern design inspirerad av Skandinaviska stenar och växter. Bell skapar varm och behaglig atmosfär och passar utmärkt som lampa ovanför matbordet. Finns i flera färger.

1935 kr

8. Hexagon Bord Ø47, Azurblå Department

Hexagon bord från Department. Ett snyggt, skandinaviskt designat bord tillverkat i MDF, ek och ek-faner. Bordet är mattlackerat och har synlig trästruktur. Benen är tillverkade i massiv ek. Detta sidobord är snyggt vid sidan av soffan eller kombinerat med flera bord i samma storlek för att skapa ett större.

995 kr

9. E27 Lampa, Blå Muuto

E27 pendel från Muuto, design Mattias Ståhlbom. Det är svårt att tävla mot enkelheten hos en naken glödlampa, den känns både romantisk och samtida. E27 finns i flera olika färger och levereras med en 4 m lång sladd. Strömbrytare och elkontakt medföljer inte utan monteras separat. Extra glödlampa finns att köpa till.

499 kr

10. About A Chair 22, Blå/Ekben Hay, Vårens inredning 2016

About a Chair från Hay, formgiven av Hee Welling. Tanken med serien About a Chair var att skapa en stol men enkel design men ändå kombinera form, funktion, detalj och estetik. Stolarna från serien About a Chair fungerar lika bra i konferensrummet som runt matsalsbordet och är även snygga att blanda tillsammans. Finns i flera olika utföranden i färg och form.

2385 kr

Relaterade artiklar