Inspiration

10 saker som lyfter ditt sovrum

10 saker som lyfter ditt sovrum: Vintern är inte över än, men det börjar dra ihop sig och snart är vi inne i februari. Det är till våren många börjar fundera på att kanske göra om lite i sovrummet. Få in lite mer ljus och gladare färger. Sovrummet är nog det viktigaste rummet i hemmet och därför extra viktigt att få till en lugn och stressfri miljö. Det gäller att satsa på mysbelysning i from av nerdämpade bordslampor samt också lägga in massvis av sköna kuddar i sängen för att få till en skön hotellkänsla.

Roomly har listat 10 inredningsartiklar som vi tycker passar in i vårens sovrum.

1. Vogue sängbord, mörkblå Decotique

Vogue sängbord från Decotique. Ett modernt och snyggt sängbord i skandinavisk design. Sängbordet är stilrent och tillverkat i målad MDF. Som om inte detta vore bra nog så står sängbordet stadigt på fyra ben i mässing vilket gör sängbordet både unikt och lyxigt.

2995 kr

2. Ikat Kerela kuddfodral M, grön Chhatwal & Jonsson

Ikat Kerela kuddfodral från Chhatwal & Jonsson. En perfekt kudde för att dekorera soffan, fåtöljen eller sängen med. Kuddfodralet är tillverkat av linne och mönstret är handtryck av gammal hantverkstradition i Indien. Kudden har grön bottenfärg med ett tjusigt rutmönster av smala ränder i vitt.

595 kr

3. Large Geometry kudde, grå Ferm Living

Geometri kudde från Ferm Living. Använd kudden för att dekorera dina soffor, sängar och stolar. Med olika färger och olika geometriska former finns det något som passar de flesta. Kuddarna är tillverkade av 100% ekologisk bomull och fyllda med dun. Finns i två storlekar och flera fina färger. Mixa och matcha som du vill!

500 kr

4. Ikat Orissa kuddfodral, vit/blå Chhatwal & Jonsson

Ikat Orissa kuddfodral från Chhatwal & Jonsson. En perfekt kudde för att dekorera soffan, fåtöljen eller sängen med. Kuddfodralet är tillverkat av linne och mönstret är handtryck av gammal hantverkstradition i Indien. Kudden har vit bottenfärg med ett tjusigt rutmönster av smala ränder i blått.

595 kr

5. LYKKE Sängbord Vägghängt Vit

Vitt vägghängt sängbord med en låda. LYKKE vägghängt sängbord är både praktiskt och snyggt. Det har en låda som rymmer det man vill ha nära till hands men ändå inte framme, plus en hylla och ett tidningsfack. LYKKE har klassiska linjer men moderna lådknoppar i metall vilket gör det lättmatchat.

895 kr

6. PETRUS Sängbord 40 Vit

PETRUS Sängbord har ett stilrent och fräscht uttryck med en doft av retro. Dess raka och enkla form i kombination med de vackert vinklade benen ger PETRUS en anspråkslös charm som gör att det passar i de allra flesta sovrum. Sängbordet är tillverkat i vitlackat trä och är utrustad med en låda.

1195 kr

7. Less vägglampa, koppar Bloomingville

Less vägglampa från Bloomingville. Less is more, det enkla räcker mycket väl! En snygg lamphållare för väggen som bär upp en naken glödlampa på bästa sätt. Hållaren har en koppar-nyans och blir en fin detalj i hallen, sovrummet eller bredvid soffan.

949 kr

8. Leaf bordslampa, grå Muuto

Leaf lamp från Muuto är en bordslampa designad av Broberg & Ridderstråle. En läcker läslampa som ger stil och funktion i exempelvis ditt vardagsrum eller sovrum. Lampan är framställt i aluminium och mässing och finns i fler olika färger. Energisparande LED-lampa med trådens färg som lampans.

1595 kr

9. Polka ullpläd, rosa/vit

Polka ullpläd från Klippan. Pläden är gjord i 100% lammull och är 130×200 cm. Pläden finns i flera färger.

529 kr

10. Eos fjäderlampa pendel S, vit Vita

Eos pendel från Vita, formgiven av Ravn Christensen. En romantisk lampa som är tillverkad förhand av tunt papper och 1800 dunfjädrar. Lampan är fantastisk vacker och elegant och ger ett mjukt och varmt sken. För att få lampan fluffig: blås fjädrarna med en hårtork. Eos levereras endast som lampskärm, sladd och ljuskälla ingår ej.Fjädrarna är äkta fågeldun men ej från levande gäss.

899 kr

Relaterade artiklar