Roomly nyheter

Året 2015 på Roomly.se

Nytt år och nya utmaningar. 2015 har för Roomly varit ett otroligt betydelsefullt år. Inte nog med att vi startade upp i somras har sajten även visat stora framsteg.

Roomly.se lanserades i maj 2014 som en inspirationssajt med tanke att samla härliga inredningsbilder och göra dem sökbara för andra medlemmar. Medlemmar laddade själva upp sina dröminredningar, delade, kommenterade och gillade. Redan efter ett halvår hade vi över 200 medlemmar vilket var helt fantastiskt med tanke på konkurrensen. Efter drygt ett år hade vi etablerat ett härligt community utav dedikerade användare som delade gemensamma intressen. Det var då vi bestämde oss för att utöka sajten till något helt nytt.
Redan i mars 2015 påbörjades utvecklingen av en e-handelslösning som skulle ha en liten annan funktion än traditionella e-butiker. Genom att vi inte hade något lager av egna produkter bestämde vi oss för att ta hjälp av de redan etablerade inredningsbutikerna. Genom att hjälpa till och skapa nya kunder och stärka deras varumärken skulle vi publicera deras produkter på en snygg och lättillgänglig plattform.  En plattform där kunden inte skulle behöva gå in på respektive butik för att hitta produkter.
I juni 2015 lanserades denna plattform/hemsida som idag visat sig vara mycket gillad av er besökare. Genom att hålla en stark närvaro i sociala medier och mail har vi kunnat upprätthålla en mycket god relation till er. Och det har varit mycket tacksamt. Mycket bra feedback har getts och förbättringar har gjorts efter dessa.
Vi på Roomly vill tacka alla er otroligt mycket för detta år och ser framemot ett minst lika bra om inte bättre 2016.
Vi har sammanställt lite siffror från 2015 som vi tänkte skulle intressera er. Dessa hittar ni via länken nedan och en bit ner på sidan!!!

Related Posts