Trender

Lagerhaus presenterar vårens kollektioner 2016

Äntligen är det dags att presentera vårens kollektioner på Lagerhaus. Nu finns nya pressbilder på sortimentet som kommer in under januari – mars 2016.
Fresh Start
Blåtoner, ”smutsiga” pasteller och härliga mönster inleder våren på Lagerhaus. Ny förvaring kompletteras med block, kalendrar och affischer.För att påskynda våren fyller vi fönster, hyllor och bord med prunkande växter i krukor och amplar.
Affordable News
Vi inspireras av naturen och uppdaterar hemmet med textilier och inredningsaccessoarer. Sortimentet består bl.a av produkter i terrakotta och spännande glasyrer, små fönsterlampor och mönstrade mattor. 80-talet inspirerar med starka färger och ”galna” mönster t.ex. i vårens hetaste ikon- PALMEN.
Wake up
Vi gillar att umgås runt dukade bord och vill göra varje måltid lite gladare. Med kökstextil och mönstrade tallrikar med akvarellkänsla, färgstänk och handskriven typografi får vardagen lite extra guldkant.
Lite inspirationsbilder från Lagerhaus på vad som kommer att finnas i butik i början av 2016.
Självklart kommer vi kunna erbjuda vårens kollektion här på Roomly.
Besök Lagerhaus här!
lagerhaus-varen-2016 (2)
lagerhaus-varen-2016 (6)
lagerhaus-varen-2016 (3)
lagerhaus-varen-2016 (8)
lagerhaus-varen-2016 (7)
lagerhaus-varen-2016 (5)
lagerhaus-varen-2016 (9)
lagerhaus-varen-2016 (4)
lagerhaus-varen-2016 (10)

Related Posts