Inspiration

Välkommen till julen 2015 på Ellos

Julen 2015 på Ellos: Två killar och en nedlagd mjölkaffär. Så såg det ut när Olle Blomqvist och Lars Gustavsson 1947 grundade Aktiebolaget Ellos. Ett postorder företag som byggde hela sin försäljning på en produktkatalog som skickades ut till hem i landet. Idag är Ellos Group något mycket mer. Det är nämligen ett av Nordens största distanshandelsföretag med ca 800 anställda. Kläder, inredning, skönhet, elektronik och mycket mer är vad vi hittar i deras sortiment.

På Roomly har vi handplockat en mängd av Ellos inredningsprodukter som vi tycker att våra besökare ska få ta del av. Nu när julen närmar sig med stormsteg börjar det bli dags att dekorera och fixa hemma. Många har redan säkert börjat men det finns alltid utrymme för fler detaljer. Eller kanske hittar du en fin julklapp att ge bort.
Nedan har vi valt ut några riktigt fina inredningsdetaljer som vi vill tipsa er om detta år. Produkterna kommer från Ellos produktkatalog 2015 och finns att ta del av via länkarna nedan till respektive produkt.
Kika också in Ellos fina och mysiga video där vi får träffa Carola Häggkvist!!!
[woo_mapper id=”8″]
[woo_mapper id=”9″]

Relaterade artiklar