Inspiration

Köp julklapparna på nätet – Spara pengar i jul

Köp julklapparna på nätet – Spara pengar i jul: Näthandeln har under de senaste åren exploderat. Det är ingen hemlighet att fler och fler köper sina produkter online, i alla fall om vi tittar på detaljhandeln. 

Nu är det snart jul och det börjar bli dags att införskaffa sig alla härliga julklappar för detta år. På Roomly älskar vi inredning och design. Därför tänkte vi hjälpa dig med några underbara förslag på vad man skulle kunna ge bort i år.
Alla produkter som finns med i vårt sortiment har snabba leveranstider och bra priser. Nu i jul är det ju såklart ännu viktigare att leveransen kommer fram i tid. Det betyder att våra handlare lägger ett extra krut på att göra det så enkelt för dig som möjligt när du handlar dina julklappar på nätet.
Här nedan kommer 10 förslag på några riktigt fina julklappar som kommer bli dundersuccé.

1. Klong Patina Oljelampa Liten/Mellan/Stor

30600.jpg
Den här inredningsdetaljen är helt underbar. Oljelampan finns i flera modeller. Liten/mellan/stor och svart/vit/koppar/mässing. En perfekt julklapp till någon som gillar att ha det fint hemma. Kika in länken nedan för olika modeller och priser.
Pris: fr 975 kr – 2450 kr
Visa produkt ->

2. Klong Äng Vas – Mässing

30510.jpg
En helt fantastisk vas med  ett unikt anpassad design. Finns i flera storlekar och färger. Passar utmärkt på soffbordet eller i fönstret.
Pris: ca 1200 kr
Visa produkt ->

3. House Doctor Square Ljusstake 10cm

Pm0317.jpg
En fin liten ljusstake med glasskål i mitten. En populär inredningsdekoration som vi sett en hel del i många modern hem under denna höst. En julklapp som håller sig under 200 kr.
Pris: 150 kr
Visa produkt ->

4. Season Ljusstake, Guld

116739.jpg
Fin ljusstake att placera på matbordet eller soffbordet. Också denna en populär dekoration som vi sett i tidningar som Sköna Hem.
Pris: 1029 kr
Visa produkt ->

5. Alessi Nuovo Milano Set Monobloc, 5 Delar

5180S5M.jpg
Alla behöver snygga bestick. Denna julklapp passar bäst till någon som precis flyttat till ett nytt hem men också för någon ni tycker behöver en uppdatering i serveringen. Kommer i 5 delar.
Pris: 625 kr
Visa produkt ->

6. Hardanger Maria Bestickset 40 Delar (Pang pris)

685040.jpg
Ett snyggt set om 40 delar. Detta är ett perfekt bestickset för någon som behöver en större uppgradering i servisen. Hardanger är kända för sin design och den höga kvaliteten.
Pris: Just nu 999 kr (ord pris 1999 kr)
Visa produkt ->

7. Iittala Essence Rödvinsglas 4-Pack (Pang pris)

112059.jpg
Essence är en mycket populär och snygg serie från Iittala. Dessa vinglas är moderna och har ett unikt utseende som många höjer ögonbrynen för. Över jul är dessa rabatterade så passa på.
Pris: nu 487 kr (ord pris 649 kr) 
Visa produkt ->

8. Iittala Essence Vitvinsglas 4-Pack (Pang pris)

112058.jpg
Till rödvinsglasen vill man kanske kombinera med samma serie. Då är det också kampanjpris på deras vitvinsglas. Så passa på även här. Helt underbara vinglas från Iittala.
Pris: Just nu 427 kr (ord pris 569 kr)
Visa produkt ->

9. Eos Fjäderlampa Pendel S, Vit

117008.jpg
Den här lampan är nog fortfarande en av de mysigaste som finns ute på marknaden just nu. Materialet är av fjädrar som ger den en mjuk och charmig design. Perfekt i sovrummet för att skapa en mjuk atmosfär. Har fått många bra recensioner av användare på Roomly.
Pris: 899 kr
Visa produkt ->

10. Polka ullpläd, grå/vit

106094.jpg
Ge bort en mjuk gåva. Denna filt/pläd är fantastiskt mjuk och värmer som den ska med sitt material av ull. Finn i flera olika färger. Olika modeller hittar ni vi länken nedan.
Pris: 529 kr
Visa produkt ->

Relaterade artiklar