Hemnet tips

Stockholms dyraste lägenhet – hela 250 000 kronor per kvm

Stockholms dyraste lägenhet – hela 250 000 kronor per kvm: Är du ute efter något helt annat än vad som erbjuds idag? Då är detta kanske ett drömläge för dig. Nu står det klart att Stockholms dyraste lägenhet kommer att stå klar inom kort. Som det ser ut nu kommer man att sätta en prislapp på 104,5 miljoner kronor för lägenheten. För det får man 418 kvadratmeter boyta att leka runt i. Det betyder också att kvadratmeterpriset kommer att falla på ca 250 000 kronor.

Lägenheten eller våningen kommer att ligga i det nybyggda hotellet Continental i centrala Stockholm. Men det är inte den ända lägenheten i huset. Det kommer att byggas fler med olika planlösningar och storlekar. För en femrummare på ca 156 kvadratmeter kommer priset ligga på ca 40 miljoner kronor och den minsta lägenheten på 36 kvadratmeter kommer kosta ca 6 miljoner kronor.
Mäklarbyrån som fått på sig uppdraget att hitta köpare av dessa dyrgripar är lyxmäklaren Fredrik Eklunds byrå ESNY på Humlegårdsgatan. Byrån är känd sedan innan att kunna hitta unika köpare för några av Stockholms dyraste lägenheter på toppadresser.
Föreningens totala boyta är ca 1918 kvadratmeter och utgör ett snittpris på ca 217 000 kronor per kvadrat. Och månadsavgiften för att ta del av några kvadrat är inte billig. Årsavgiften kommer sättas exklusive kyla på 974 kronor per kvadrat. Det betyder att månadskostnaden för den största lägenheten kommer att ligga omkring 35 000 kronor.
sveriges-dyraste-lagenhet (2)
sveriges-dyraste-lagenhet (3)
sveriges-dyraste-lagenhet (5)
sveriges-dyraste-lagenhet (1)
sveriges-dyraste-lagenhet (4)
 
 
 

Related Posts