Hemnet tips

Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård

Någon gång drömt att få bo som i ett Dallas avsnitt? Nu är det möjligt, i Stockholm. Här kommer en unik och exklusiv villa/herrgård som är till salu utanför Stockholm i Täby. Villan intill Ullna Strand erbjuder något utöver det vanliga för dig som söker något större. Huset har 9 rum och ett modernt kök utdelat på en boyta omkring 320 kvm. Utöver detta finns en stor tomt på ca 4000 kvm och garage med plats för tre bilar på 86 kvm.

Område: Täby, Stockholm
Storlek: 320 kvm
Tomt: 3928 kvm
Rum: 9 och kök
Pris: 18 500 000 kr (Utgångspris)
Mäklare: Skeppsholmen Sotheby’s
Mäklarens ord av Vågsjö Gård i Täby:
Vågsjö Gård invid Ullna Strand i Täby/Arninge är en nyligen uppförd herrgårdsvilla från Gripsholmshus. Den arkitektritade villan är uppförd på en plan tomt om 4 000 kvm. Fastigheten innefattar huvudbyggnad om 320 kvm, ett trebilsgarage om 86 kvm samt en äldre förrådsbyggnad om 50 kvm som även innefattar en matkällare. Trädgårdsanläggning i klassisk herrgårdsstil med motordrivna entrégrindar. Stensättningar runt huvudbyggnaden i skiffer, fontän framför huvudentré. På baksidan av fastigheten finns loungedel under tak nedsänkt bubbelpool samt ”poolhus” med bastu och relax.
Mycket påkostad fastighet med uppvärming via Daikins avancerade VRV system med inbyggd luftkonditionering för varma sommardagar, systemet är förberett för uppvärmning av pool om man önskar anlägga en sådan. I huvudbyggnaden är det vattenburen golvvärme på båda planen, vilket även är fallet med garaget.
Text från skeppsholmen.se
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (8)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (9)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (1)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (2)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (3)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (4)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (5)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (6)
Exklusiv herrgård med sjöglimt Vågsjö Gård (7)
Bilder från skeppsholmen.se

Related Posts