Hemnet tips

Veckans lägenhet: Vidargatan 4 i Vasastan

Veckans lägenhet Vidargatan 4 i VasastanOj vilken fin lägenhet. Idag var jag inne och kikade lite på vad som dykt upp på Hemnet och Blocket bostad under veckan. Då dök denna skönhet i Vasastan/Norrmalm upp. Lägenheten består av 5 rum och kök och ligger centralt på Vidargatan med närhet till Odenplan i Stockholm.

En topprenoverad sekelskiftesdröm centralt i Vasastan med balkong och takterrass. Men det är inte allt. På andra våningen hittar vi kanske det mysigaste lilla rummet jag sett på länge i en lägenhet. Där har man nämligen inrett en liten lounge bestående av mycket grönt. Bilden på detta kan ni se nedan.
Område: Vidargatan 4, Vasastan/Norrmalm
Storlek: 180 kvm
Rum: 5
Avgift: 6843 kr/mån
Pris: 16 900 00 kr (Utgångspris)
Mäklare: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklarens egna ord om Vidargatan 4 i Vasastan/Norrmalm:
Välkomnande hall med platsbyggd garderobslösning, gäst-wc och balkong mot gården. Från hallen nås ett exklusivt familjekök från Kvänum inrett med mycket träffsäkra inredningsval, köksö, kakelugn och stor matplats. Vidare följer tre vackra rum i fil mot gatan, alla med vackra kakelugnar. Våningen erbjuder tre bra sovrum varav Masterbedroom med dressingroom och påkostat badrum med dusch, badkar och bastu. Kökstrappan har på ett naturligt sätt införlivats i våningen och leder upp till ett orangeri med en takterrass om ca 8,5 kvm i bra storlek. Ett gammalt apoteksskåp ombyggt till arbetsbänk med bänk i rostfritt med infälld ho. Denna yta kan givetvis konverteras till ett sovrum.
Elen har bytts ut och det finns fördragna högtalarkablar och belysningssystem till ett flertal rum inklusive terrassen. Möjligheter finns att utöka med fler garderober i två av sovrummen. Separat tvättdel.
Välskött fastighet från 1907 med mycket god ekonomi. Attraktivt och centralt läge vid Odenplans rika utbud av kommunikationer, restauranger och butiker.
Text från Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (7)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (8)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (9)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (10)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (1)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (2)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (3)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (4)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (5)
Veckans lägenhet Vidargatan 4 i Vasastan (6)
Bilder från Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Related Posts