Inspiration

5 fantastiska barnrum att inspireras av

5 fantastiska barnrum att inspireras av: Att inreda ett nytt barnrum är något helt fantastiskt. Att få sprida vår kreativa idéer helt fritt utan gränser. Låta glada färger, roliga figurer och härliga textiler forma. Det är faktiskt en stor skillnad till hur vi ofta dekorerar övriga rum.

Idag har vi på Roomly samlat på oss fem otroliga inredningar och dekorationer av sovrum för barn som vi vill dela med oss av till er. Några med härliga pastellfärger andra mörkare och mysiga kontraster.
Här kommer fem sovrum för barn:

1. Lyxigt barnrum med vit stuckatur och vägg i blått

5 fantastiska barnrum att inspireras av (1)
Fantastiskt fint barnrum för den mindre. Stilfullt med vitmålad stuckatur och härlig dekoration på vägg.

2. Fantasifullt och ljust babyrum

5 fantastiska barnrum att inspireras av (2)
Fint litet barnrum som går i rosa färg. Den vita färgen tillsammans med rosa skapar en ljus och stämningsfull miljö för den lille. Lägg märket till det rosa lilla tältet i hörnet, kanske gömmer sig den lille där.

3. Lekfullt sovrum

5 fantastiska barnrum att inspireras av (3)
Roligt sovrum med alla leksaker den lille kan tänka sig. Både bilar, dockor och krithörna. Här kan många timmar läggas på skoj med vännerna från dagis.

4. Modernt sovrum för den trendiga

5 fantastiska barnrum att inspireras av (4)
Otroligt fint barnrum för en trendig liten. Fondväggen bakom sängen skapar en rolig atmosfär som samtidigt speglar övrig dekoration i rummet.

5. En kreativ studio

5 fantastiska barnrum att inspireras av (5)
För den minste gäller det att hela tiden ha koll. Vad är då inte bättre än att ställa sängen bredvid kontoret. På bilden ser vi hur barnsängen och skötbordet smälter ihop med det snygga kontoret i bakgrunden. Älskar även gosedjuren som satts upp på väggen. Dessa skapar en harmonisk miljö som också kan få kontorsmiljön och arbetet till en mindre stressig plats.

Related Posts