Trender

6 inredningstrender oktober 2015

6 inredningstrender oktober 2015: Efter en varm och solig septembermånad ger vi oss in i oktober. En månad som ofta brukar ge oss regn och kallare grader. Men än så långe ser det ljust ut. 17 grader och solsken utanför fönstret, underbart. Mitt namn är Sebastian Plengier Ehrnfelt och är grundare av Roomly.se. Idag sätter vi igång en ny liten serie som jag kommer att driva vidare här på Roomly. En liten serie där jag tillsammans med er kommer att bidra med fantastiska inredningstips och inredningstrender varje månad. En inspirationsboost som kanske kan komma ge dig en skjuts i din kreativa touch.

Under september har vi sett trender av mycket mörka färger. Grått och lite smutsigare färgtoner på trendlistan. Men detta vet ni säkert redan om. Oktober dock ser ut att hålla i många av trenderna från augusti och september men lägger till några små materialval på listan.
Mässing, koppar och stål ser ut att vara här för att stanna ett tag till. Detsamma gäller marmor i både ljus och mörk ton. En nykomling som varit väldigt populär i våras men försvann lite under sommaren är det lite mörkare trämaterialet. Det ser ut att nu vara tillbaka. Nedan följer en lista av oktobers hetaste inredningsprodukter som jag Sebastian valt att dela med mig av.
Happy inspiration!

Vägglampa i mässing från Frama

frama-vagglampa
En snygg vägglampa som håller en modern och rustik känsla. Framtagen av varumärket Frama som är kända för sin unika och höga kvalitet. Mässing hölje med en svart sladd. Tillsätt en snygg E27 glödlampa, helst med en snygg koppartråd. Fråga din lampbutik om alternativ om du är osäker vilken glödlampa som passar bäst.
Pris: 1250 kronor
Visa produkt >>

Snygg pläd/filt från Edblad i 140×210 cm i grå färg

filt-edblad
Mysig filt/pläd från Edblad i höstens färg grå. Filten är 140×210 cm vilket brukar klassas som det vanliga måtten på en filt som passar utmärkt i den sköna soffan framför tvn, brasan eller något helt annat en lugn helgkväll.
Pris: 1299 kronor
Visa produkt >>

Härlig IC Lights bordslampa T2  i mässing från Flos

IC Lights T2 Bordslampa, Massing
En fantastiskt snygg bordslampa i mässing. Priset kan tyckas högt men kvalitet och ovanligheten spelar stor roll här. En lampa som ger ett häftigt ljus. Lampans design i sig ser riktigt snygg ut som dekoration i vardagsrummet.
Pris: 5148 kronor
Visa produkt >>

Snygg Marschallhållare till höstfesten

klong-marchallhallare
Har du planerat fest i höst? Då är denna snygga marchallhållare från Klong i perfekt accessoarer. Svart fot och en mässing ram runt som snyggt lyses upp av elden från marschallen. Utomhusbruk.
Pris: 625 kronor
Visa produkt >>

Serveringssked 5-pack i Mangoträ från Day Home

Day Home Serveringssked
Dessa otroligt fina Serveringsskedar i Mangoträ från Day Home. Som jag nämnde ovan så är trämaterialet tillbaka efter en paus i somras. Mörkt trä passar in snyggt i köket som dekoration men är också funktionellt snygg vid dukningen till middag.
Pris: 676 kronor
Visa produkt >>

Snygg Skärbräda i Mangoträ från Day Home

Day Home Skarbrada
Som kombination till serveringsskedarna ovan så kan man även lägga till denna snygga skärbräda som även den är gjort i mörkt Mangoträ. Det är viktigt att inte blanda för många träslag. Detsamma gäller metaller, aldrig blanda koppar, mässing och stål utan varsamt bestämma en metall.
Pris: 437 kronor
Visa produkt >>

Relaterade artiklar