Hemnet tips

Hemnet inspiration: Favoritfärg grå Kammakargatan 38

Hemnet inspiration: Favoritfärg grå Kammakargatan 38: Igår publicerade vi en färgsprakande lägenhet som nu är till salu på Odengatan i Stockholm. Ett boende där varje rum utgav en unik färgton. Lägenheten på Odengatan var också ett spännande projekt som Beckers hade tagit upp tillsammans med säljarna. Ett modigt val i en försäljning upp mot 13 miljoner kronor. 

Men idag är vi ”Back to basic”. Denna lägenhet vi hittat på Hemnet ger oss inspiration och påvisar den heta trenden på inredningsmarknaden, nämligen nyanserna av grått. Vi har tidigare nämnt att årets hösttrender är mycket smutsiga färger som grått och svart, något som detta boende på Kammakargatan 38 i Stockholm tagit del av. Att grått är flott har sällan varit mer sant än nu.
Adress: Kammarkagatan 38
Yta: 116 kvm
Pris utgång: 10 500 000 kr
Mäklare: Wilhelmina Bonde Alfvén, Alexander White mäklarbyrå
Se mer av lägenheten på deras hemsida!
Mäklarens egna text av objektet:
Välkomnande entrè som ger känslan av en exklusiv hotellobby. Rymlig hall med gott om plats för avhängning. Separat tvättstuga med tvättpelare från Cylinda. Luftigt vardagsrum som går i sobert ljusgrå toner med vackra detaljer såsom speglade pardörrar, djup fönsternisch samt vackra golv. I kontakt med vardagsrummet nås det fantastiska köket med vackert gråmålade handtagsfria ekluckor med dold förvaring samt smakfull arbetsbänk i kalksten med rostfri infälld ho. Samtliga vitvaror från SMEG så som integrerad diskmaskin, induktionshäll, stor integrerad kyl samt frys, varmluftsugn, micro samt vinkyl. Tv i kök följer med våningen. Kök med utgång till den egna terrassen med sol från ca 14:30 till ca 16:30.
Säljaren har fått bygglov för inglasat orangeri med öppningsbart glastak (se bifogade dokument). Makalöst master bedroom renoverat av säljaren med fristående vackert badkar samt platsbyggd smakfull sänggavel med ram. Tv med väggfast arm som följer med våningen. Intill master bedroom finns ett generöst dressingroom med vackra draperier i sobert grå ton. Rummet kan med fördel användas som barnkammare om så önskas. Badrum renoverat av säljaren är utrustat med vitt kvadratiskt kakel med mörk fog, kaklat tak, mörkgrått oktagonalt klinker med golvvärme, handfat i corian med integrerad avställningsyta, spegelskåp med gott om dold förvaring och väggfasta hyllpartier från Vitra. Duschvägg i glas med skjutbart parti på räls.
Text från Alexanderwhite.se
hemnet-inspiration-favoritfarg-gra (3)
hemnet-inspiration-favoritfarg-gra (4)
hemnet-inspiration-favoritfarg-gra (5)
hemnet-inspiration-favoritfarg-gra (6)
hemnet-inspiration-favoritfarg-gra (1)
hemnet-inspiration-favoritfarg-gra (2)
Bilder från Alexanderwhite.se

Relaterade artiklar