Inspiration

10 modebloggar att följa 2015

10 modebloggar att följa 2015: Mode och inredning går lite hand i hand. Båda handlar om design och är väldigt trendkänsligt och modemedvetet. Vi har tillsammans med vår systersajt Stily.se tagit fram en grym lista på 10 modebloggar som vi tycker är mycket intressanta och bör kollas in.
I samarbete med modesajten Stily.se och redaktör Antonia Rolly kommer här en topp 10 modebloggar att följa 2015:

1. Katarina Muhr

Som redaktör på SOLO har Katarina kanske Sveriges bästa insikt i mode och där får ni ta del av allt som händer på och utanför redaktionen. Hon är besatt av allt som luktar gott, borstar aldrig håret och är en hudvårdsfantast av rang. Katarinas laster är pasta, dyra magasin och det mesta i fina förpackningar.
Kika in bloggen här!

2. Hannalicious 

Hanna har bloggat i 7 år och jobbat med många och stora företag världen över. ”Det finns inget som gör mig gladare än att göra andra människor glada” brukar hon säga. Inspirera och peppa sina bloggläsare till ett härliga och hälsosammare liv är något hon starkt brinner för. Hon försöker också leva efter attraktionslagen och tror på hemligheten, att positiva tankar ger dig ett positivt liv.
Kika in bloggen här!

3. Therez.se

En härlig blogg som drivs av Therez. Här får vi läsa om rn värld fylld av mode, skönhet, shopping, inredning och en och annan resa. Kom in och inspireras!
Kika in bloggen här!

4. Käthes mode

Käthes har tidigare bloggat för tidningen Amelia, startat community, nättidning och webbshoppar. Hon är också utbildad kemist, molekylärbiolog, leg. biomedicinsk analytiker, personlig stylist och personal shopper. Och sist men inte minst trebarnsmamma och tvillingmamma.
Kika in bloggen här!

5. Emmas Mode

En tjej på 21år som är helt tokig i mode. Har alltid sätts som något annorlunda och vågad i sin stil. Det bästa som finns är att det inte är några rätt och fel inom mode, det är bara att braka loss hur mycket man vill. Emmas dröm är att få inspirera andra, det är de som hon brinner för.
Kika in bloggen här!

6. Fashion by Slackers

Vardags-modebloggen vänder sig till dig som kanske använder kläder. Dina helt vanliga kläder. Vi vill se ditt vardagsmode! Alla är välkomna att visa upp sig, oavsett stil. Vik ut dig med klass!
Vad är ditt mode när du är hemma och gör kanske ingenting?
Kika in bloggen här!

7. Colorelle.se

Colorelle drivs av Ulrika och är 28 år. Som något av en veteran i bloggvärlden har hon alltid bloggat under namnet Colorelle och skriver främst om mode men också om inredning och vardagen. Ulrika bor i den vackra staden Norrköping i ett hus som ständigt renoveras. Till yrket är hon journalist.
Kika in bloggen här!

8. Damernas värld modeblogg

Damernas Värld är Sveriges största mode- och skönhetsmagasin med en upplaga på 83 000 ex enligt TS Helår 2012, och en räckvidd på 235 000 läsare enligt Orvesto Konsument 2012 helår.
Damernas Värld ger två gånger per år ut specialtidningen DV Mode – Sveriges enda tidning med enbart mode – som har en räckvidd på 57.000 läsare enl Orvesto Helår 2012.
Kika in bloggen här!

9. Frida Cederholm 

Frida Cederholm är utbildad civilekonom som älskar mode. I bloggen delar hon med sig av mode på sitt eget vis genom outfitbilder, grymma shoppingtips, trendspaningar men även inredning och skönhet. Hon har en stor förkärlek till designerväskor och fina skor vilket gör att hon ständigt är på jakt efter de perfekta guldkornen.
Kika in bloggen här!

10. Susanne Histrup

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!
Kika in bloggen här!
Inlägget är i samarbete med Stily.se – Sveriges marknadsplats för mode & kläder online

Related Posts