Inspiration

15 inredningsfavoriter som lyfter köket i höst

15 inredningsfavoriter som lyfter köket i höst: Som det ser ut nu kommer sommarvärmen att hålla i sig ett litet tag till. Men när vi snart går in i oktober så kommer hösten att börja ta över med kallare temperaturer och löv som faller. Då kan det vara bra att vara förberedd med lite snygga höstdetaljer som lyfter köket.
Vi på Roomly har samlat 15 inredningsfavoriter som lyfter ditt kök nu i höst. Kolla in listan nedan.

1. Bestickset Guld

81840268.jpg
Bestickset i guld kan bli ett snyggt komplement till mässingsdekorationen i ditt hem. Här är ett bestickset i 16 delar. 4 knivar, 4 gafflar, 4 skedar och 4 teskedar. Finns i flera färger. Pris 499 SEK
Visa bestickset Guld

2. Bestickset svart

81840267.jpg
Om du har andra metaller som dekoration, stål eller koppar ska du inte använda bestick i guld. Här är ett snyggt alternativ som fungerar ihop med de flesta dekorationer. Svarta och blanka bestickset i 16 delar. 4 knivar, 4 gafflar, 4 skedar och 4 teskedar. Finns i flera färger. Pris 499 SEK
Visa bestickset svart

3. Santokukniv 14cm Spectrum

92-2450.jpg
En kock behöver en vass kniv. Denna Santokukniv är då något för dig. Japanska knivar som är framtagna för att lätt glida igenom kött, fisk eller någon annan tjockare ingrediens. Finns i flera roliga och härliga färger som skapar atmosfär i köket. Pris 129 SEK
Visa Santokukniv  

4.Kaleido Bricka S, Mint

115417.jpg
En snygg bricka i härlig Mintfärg. Det ljusa färgerna på dessa brickor skapar en mysig atmosfär även som dekoration. Perfekt för frukostmorgonen. Finns i fler roliga färger, storlekar och former. Pris 199 SEK
Visa Kaleido Bricka Mint

5. Bricka LÖV

44728905.jpg
Trevlig höstbricka med lövmönster. Mysigt att servera frukosten på en regnig söndag. Pris 129 SEK
Visa Bricka Löv

6. Take Bricka, Mint

129271.jpg
Take bricka från Bloomingville. En fin träbricka i rektangulär form där kanten är i ljust trä och botten i mintgrönt. Brickan blir en fin detalj i köket och perfekt att servera fika ifrån men även som bricka för ljus och bygga upp ett stilleben på. Pris 189 SEK
Visa Take Bricka Mint

7. Marble Tray, large

111569.jpg
Marble Tray från HAY är en ljuvlig bricka i marmor. Brickan går att använda till allt, det är bara fantasin som sättet gränser. Finns i två storlekar. Pris 2759 SEK
Visa Marble Tray Large

8. Colour Dricksglas Lågt, Guld

115444.jpg
Colour glas från Hay, formgiven av Scholten & Baijings. Colour är en serie glasprodukter där vackra färger kombinerat med lekfulla former ger färg och liv åt din dukning. Dricksglasen finns i två höjder. Finns även vinglas, champagneglas och karaff. Rekommenderas att diskas för hand. Pris 99 SEK
Visa Colour Drickglas 

9. HIBISCUS Serveringsfat Multi

1000003423614.jpg
Större fat med djup med tryck av vackra färgsprakande blommor. Undersidan har ett avvikande mönster i turkos botten med vita löv. I serien HIBISCUS finns även en bricka och muggar. Pris 299 SEK
Visa Hibiscus serveringsfat

10. Drops Kökshandduk

129506.jpg
Drops kökshandduk från Ferm Living. En snygg, trendig och funktionell handduk för köket och disken. Handduken är tillverkad av ekologisk bomull med ett fint mönster av droppar i fina färger. Den kommer utan tvekan att göra gör diskningen roligare, i alla fall blir den en snygg detalj i köket. Handduken levereras i ett snyggt återvunnet paket och passar perfekt som en gåva. 100 SEK
Visa Drop kökshanduk 

11. Hexagon Kökshandduk 2-Pack, Grå/Ljusblå

116969.jpg
Hexagon kökshandduk från OYOY. En snygg kökshandduk med geometrisk mönster i olika nyanser av grått och blått. Levereras i 2-pack och handdukarna ser olika ut. 139 SEK
Visa Hexagon Kökshandduk

12. Lamppupampula Kökshandduk

128437.jpg
Lamppupampula kökshandduk från Marimekko, formgiven av Sanna Annukka. En snygg och funktionell handduk för köket och disken. Handduken är tillverkad av 100 % ekologisk bomull med ett fint mönster i mörkblått och senapsgult. När den inte används blir det en fin inredningsdetalj i köket. 135 SEK
Visa Lamppupampula kökshandduk 

12. Fia Karaff, Klar/Bärnsten

103915.jpg
Fia karaff från Design House Stockholm är en enkel och funktionell karaff med naturlig form. Ordet Fia kommer från spelet Fia med knuff där man kan hitta flera liknelser med designen. Rymmer en liter och kan även användas som vas. Pris 595 SEK
Visa Fia Karaff

13. Wilma Tekanna

129320.jpg
Wilma tekanna från Bloomingville. Ett tjusigt porslin i vitt som har enkel form, inga krusiduller men med fint ljusgrått mönster som ger det lilla extra. Porslinet kan användas till vardags-fikat men även när det är stort kalas i finrummet. Tekannan har klassisk modell med handtag i bambu och rymmer 0,8 liter varmt te. Pris 174 SEK
Visa Wilma tekanna

14. Swedish Grace Mugg 30 Cl, Snö/Vit

108015.jpg
Swedish Grace mugg från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Pris 129 SEK
Visa Swedish Grace Mugg

15. Mon Amie Mugg

108042.jpg
Mon Amie Mugg med hänkel 34cl från Rörstrand. Mon Amie, som betyder ”min vän”, formgavs av Marianne Westman på 50-talet som också blev kallad ”porslinsmamma” efter sina skapelser. Hon hämtade inspiration till dekoren en regnig midsommarafton och Mon Amie-serien har blivit något av ett signum för Rörstrand med den blåblommiga dekoren. Pris 179 SEK
Visa Mon Amie Mugg

Related Posts