Inspiration

Bli granne med Minecraft-grundaren i Los Angeles

Det var inte längesen det skrevs om att den svenske Minecraft-grundaren, Marcus ”Notch” Persson köpt sig ett nytt boende i Los Angeles för ca en halv miljard kronor. Nu har du chansen att bli granne med honom. Detta magnifika och enorma hus placerat i det hetaste området i Beverly Hills, Los Angeles är nu till salu.
Men det är inte billigt att bli granne med Marcus ”Notch” Persson, priset för detta hus ligger på otroliga 1 miljard kronor. Ett pris som gör detta hus till det dyraste någonsin i Beverly Hills och därmed Los Angeles.
I den förra budgivningen var Minecraft-grundaren inte ensam. Det var nämligen flera kändisar som ville åt adressen och huset på 2000 kvm. Jay-Z och Beyoncé var några av dem som inte kunde matcha Notch bud på ca 615 miljoner kronor vilket då blev det dyraste huset någonsin. Detta var i december 2014.
Ett år efter är nu grannhuset ute till försäljning med en prislapp på 135 miljoner dollar (ca 1 miljard kronor). I det priset ingår en otrolig panoramautsikt över Los Angeles, åtta sovrum, tolv badrum, tak av bladguld och ett helt otroligt stort poolområde. Boytan ligger på 1600 kvm och innehar en stor lyxparkering med plats för 20 bilar.
I försäljningen ingår all inredning och dekoration, bara den värd 22 miljoner kronor.
Miljardvillan har tidigare tillhört kända komikern Danny Thomas och enligt tidningen Daily News så är nuvarande säljaren en högt uppsatt affärsmogul som är vän med bl.a. Bill och Hillary Clinton. Förutom Marcus ”Notch” Persson (Minecraft) så hittar vi grannar som Jane Fonda och Elton John.
Om huset säljs för det pris som det ligger ute med kommer huset bli det dyraste i historien!
Beverly-Hills-dyraste-hus-till-salu
dyraste-huset-los-angeles (1)
dyraste-huset-los-angeles (2)
dyraste-huset-los-angeles (3)
dyraste-huset-los-angeles (4)
dyraste-huset-los-angeles (5)
dyraste-huset-los-angeles (6)
dyraste-huset-los-angeles (7)

Bilder: John Aaroe Group.