Inspiration

Fantastisk lägenhet på Strandvägen 33

Fantastisk lägenhet på Strandvägen 33: Är du ute efter ultra lyx? Kanske är inte villorna som ligger ute till försäljning det du söker. Här har vi en otroligt fin och häftig lägenhet på en av Sveriges hetaste adress, Strandvägen i Stockholm. Generöst renoverad med toppmaterial. Lägenheten har en boyta på 286 kvm, 7 rum och ett pris på 45 miljoner svenska kronor.

Läs mer och hitta bilder på esny.se
Så här beskriver mäklaren Eklund Stockholm New York (ESNY) objektet på Strandvöägen 33:
Välkommen till denna fantastiskt vackra våning med eftertraktat läge i Bünowska huset på Strandvägen.
286 kvm på andra våningsplanet i absolut toppskick. Våningen är smakfullt renoverad med mycket högt ställda krav på utförande och material. All den ursprungliga arkitekturen är bevarad som rummen fil utmed Strandvägen med flera höga fönster, dubbeldörrar och magnifika takmålningar vilket ger våningen dess unika karaktär och internationella stil. I dag planerad med tre sällskapsrum, tre sovrum, möjliga fyra, samt två badrum. Balkong mot gården och öppen spis
Mycket representativ entré välkomnar till den generösa hallen med gott om platsbyggd förvaring, gäst wc. och utgång till balkong.
Tre vackra sällskapsrum i fil med stiliga dubbeldörrar och maximalt med ljus genom de många höga fönstren. Öppen spis och mjukt vitpigmenterade parkettgolv.
Helt nytt kök 2008, måttbeställt från Vicco. Framflyttat till forna matsalen vilket verkligen skapar ”hjärtat” i våningen. Vitvaror från Gaggenau med både vin kyl och espresso maskin, kyl/frys med ismaskin samt induktions spis. Köksö samt gott om plats för större sällskap.
Text från esny.se
strandvagen-lagenhet (1)
strandvagen-lagenhet (2)
strandvagen-lagenhet (3)
strandvagen-lagenhet (4)
strandvagen-lagenhet (5)
strandvagen-lagenhet (6)
Bilder från esny.se

Related Posts