Roomly nyheter

Vi lanserar Stily.se med fokus på mode online

Nu har det gått lite över ett år sedan vi startade upp Roomly.se. Det har varit ett fantastiskt år med er besökare. Från förra sommaren kan vi idag förmedla över 20 000 olika inredningsprodukter från över 20 olika butiker. 

Vi har även tillsammans med er skapat ett härligt varumärke som folk pratar om på stan och i sina sociala kanaler, helt fantastiskt.
Nu tar vi steget längre. Vi bakom tjänsten Roomly.se lanserar nu Stily.se. En e-butik/tjänst som kommer att fokusera på kläder & mode online. Efter en längre funderare och ett antal workshops kom vi fram till att inredning och mode på något sätt går lite hand i hand. Design, stil och detalj.
Stilys koncept fungerar väldigt likt Roomly.se. Vi har samlat Sveriges största återförsäljare inom kläder och fashion för både herr och dam på en plats. Vi har även handplockat designprodukter från några av världens största varumärken och lagt dem i en egen kategori där man kan få ett hum om hur säsongens trender kommer att se ut.
Redan idag har Stily.se samarbeten med 10 stora återförsäljare och alla deras produkter ska plockas in i vår katalog. Som ni förstår är det en helt del, snarare ca 30 000 artiklar.
I slutet av denna vecka har vi som mål att ha ca 15- 20 tusen produkter på plats jämt fördelat på Dam och Herr. Vi kommer även att ha sektionen ”Fyndhörnan” klar så ni kan börja handla kläder på rea direkt.
Vi är mycket stolta av att presentera den nya tjänsten och hoppas ni kommer gilla din lika mycket som Roomly.se.
Kika in Stily.se kläder och mode online via länken nedan!
Hitta kläder och moder online
Trevlig fortsatt vecka önskar Roomly.se!

Related Posts