Hemnet tips, Inspiration

Drömhus i Falsterbo, Vellinge till salu

Drömhus i Falsterbo: Kika in detta drömhus i Skåne, Falsterbo som nu finns ute till försäljning. Förutom en boyta på 400 kvm och 7 rum så ingår i priset en helt fantastisk infinitypool på baksidan av huset. 
Priset är kanske inte det billigaste på marknaden i Falsterbo, men fint är det.

Pris: 20 miljoner kronor
Så här beskriver mäklaren Våningen & Villan objektet i Skåne:
Det vilar något helt magiskt över Jonas Lindwall-villan utmed naturreservatet och kustlinjen i Falsterbo. Såsom hämtat från vilket internationellt högklassigt inredningsmagasin som helst. Här vilar en känsla både av ett kritvitt Ibiza och ett modernt Hamptons och här presenterar vi ett boende helt utöver det ordinära -Villa Häger som uppfördes 2010-2011. Det andas Miami Beach men i sval skandinavisk förpackning med långsmal infinitypool där bara natur och hav ser på. Addera därtill privat takterrass, integrerat sportbilsgarage för både Aston Martin och Ferrari och ett hem som höjer sig från allt tidigare upplevt och beskådat på Näset.
I slutlinjen av privata Hägervägen anas en fastighet av egna dimensioner och klass. Här talar vi kvalitet, privat läge och förstklassigt Falsterboläge. Tänk Elle Interiör och Residence och sju rum signerade volym, finess och högklassiga inredningsval. Kök från Siematic, oklanderliga belysningslösningar, regnskogsduschar, tre dressingrooms och stabilt uppfört i porothernblock med vitputsade fasadsidor krönta av skjutpartier och med inslag av teak som aldrig verkar gå ur tiden.
Hemmet är uppdelat på två plan med genomtänkt planlösning som passar flera olika alternativ och livssituationer. Via entré i östersida välkomnar entréport i svängdörrsutförande. Generös hall av amerikanska mått där storklinkers möter vitrappade väggar. Givetvis finns ljudsystem integrerat i boendet samt takterrassen och teknik samt ac-rum smart placerat invid sportbilsgaraget. Hallen öppnar vidare upp i en inre hall med diskret placerad garderobssida bakom vitpigmenterade ekfronter från Siematic och stor indoor-storage finns även för golfbagar och mycket mer. Murat Hollywoodtrapphus i svängd modell med sky-view fönster i fyrdelat kvadratpanorama. Signum av ljusflöde, blid och stilren estetik och det känns internationellt och behagligt i en unik fusion.
Entréplanets vidare centrum består av centralt placerat allrum av rigorösa mått. Det fantastiska golvet från hallmiljön flyter vidare utan tröskel och från allrummet öppnar man upp skjutpartier och hör Öresunds mjuka vågor rulla in mot kust och strandlinje. Vit estetik ger utrymme åt egna inredningskontraster i vida och synnerligen generösa miljökvadrat.
På vars en sida av allrummet åtnjuts två fantastiska sovrum i storformat med walk-in closets i direkt anslutning bakom massiva skjutdörrar i djupoljad teak. Det nordvästra rummet har dessutom skjutpartier mot trädgårdens grönska och friheten utmed Falsterbo naturreservat i egen tomtlinje. Massiva oljade ekgolv i plankläggning möter vita väggar med kalk-känsla. Delvis nedsänkta innertak skapar dynamik och variation. Båda rummen inspirerade av nyfunkistänk med fönstersättningar i hörnrum som inviterar ljusets olika reflektioner.
På entréplanet finner vi också två ytterligare sovrum / kontor / gästrum utmed södersidan. Ekplankgolvet är återkommande och de vita inredningsvalen med detaljer i djupoljad teak bildar ett enhetligt totalintryck. Alla rum av strålande mått och med upp till fem sovrum totalt åtnjuts plats för både privat familjeliv samt mingel och storfester genom alla årstider.
Läs mer på deras hemsida här! 
Dromhus i Falsterbo (5)
Dromhus i Falsterbo (7)
Dromhus i Falsterbo (8)
Dromhus i Falsterbo (9)
Dromhus i Falsterbo (2)
Dromhus i Falsterbo (3)
Dromhus i Falsterbo (1)
Dromhus i Falsterbo (6)
Bilder från vaningen.se

Related Posts