Inspiration

Inspiration från IKEA: Compact living

Inspiration från IKEA: Compact living: Visst kan det vara en utmaning att inreda en liten boyta, men det finns en otroligt massa knep och funktioner som löser detta. IKEA livet hemma har kommit med några intressanta tips på vägen för att skapa ett ultimat compact livingroom. 

» Hitta möbler Compact living
Svart kan i många små utrymmen skapa en hård upplevelse. Men mörka färger i på små boytor ger också en ökad mysfaktor. Det man kan gör är att att fördela och mixa upp skalan med lite grått, beige och bruna trädetaljer, allt för att fånga en varmare känsla i hemmet.
IKEA har tipsat om bäddsoffan KARLABY/KARLSKOGA som har ett minimalistiskt utseende. Soffan kan enkelt efter dekoreras upp med mjuka kuddar som IKEA tycker man kan placera ut på golvet när man har gäster över.
Kika in bilderna nedan för mer inspiration hur just du kan göra de mindre utrymmen hemma mer inbjudande och varmt.
Om IKEA inte bjuder på de inredningsdetaljer som du söker kan ni alltid kika in vår egna inredningsbutik här på Roomly. Där samlar vi över 17 000 produkter från kända svenska handlare. Kolla in fler tips och inspirationer på hur det kan se ut med compact living i det verkliga livet. Miljöbilder från försäljningsobjekt.
Lycka till med höstinredning och fixet för 2015!!
Mer tips från IKEA hittar ni via länken nedan!
http://livethemma.ikea.se/
IKEA_compact_livingroom_inspiration_1
IKEA_compact_living_inspiration_2
Bilder från livethemma.ikea.com 
Trevlig fortsatt vecka önskar Roomly.se 
 

Relaterade artiklar